Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem közelednék felém?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, nem volt még barátom, viszont nem is nagyon szoktak közeledni felém fiúk. Mármint olyan értelemben, hogy nem próbálnak meg gyakran felszedni, nagyon nagyon ritkán fordult elő, de akkor meg olyan, akivel semmi esélyt nem láttam. (tényleg nyomós oka volt)

Szerintem nem vagyok csúnya, átlagos kinézetem van, mondható szépnek is, az alkatom is tök normális. Elég zárkózott tudok lenni először bizonyos közegekben, viszont a barátaimmal pont nagyon feloldódok, és velük szoktam kimozdulni, meg manapság már egyedül is járok ide-oda.

Eddig én sem igazán akartam párkapcsolatot sokáig, de azért már egy jó ideje szeretnék, és nem tudom mi lehet az oka, hogy nem alakul szinte semmi.

Volt már pár fiú, akivel ismerkedtem, de nem lett abból se semmi, viszont az se most volt már. Már többnyire magamban is helyre tettem a dolgokat, sokkal több önbizalmam van, mint régen, jobban szeretem is magamat, mert az az alapja ugye mindennek. De akkor mi a baj még?

Igaz most dolgozok meg tanulok egyszerre, szóval nincs rengeteg szabad időm, de azért járogatok el helyekre, úgyhogy még csak azt se mondhatom hogy itthon ülök.

Valami tipp? Lehet kívülről tök egyértelmű, hogy mi a gáz velem, lehet hogy ennyiből fogalmatok sincs róla, de szívesen olvasom a válaszaitokat. :)

2022. okt. 24. 21:29
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*közelednek felém
2022. okt. 24. 21:31
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom megközelíthetetlen és elfoglaltnak tűnsz.

Viszont a leírtak alapján szimpatikusnak tűnsz ^^

21/f

2022. okt. 24. 21:35
 3/23 anonim ***** válasza:
31%
Femcel vagy
2022. okt. 24. 21:38
 4/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem mernek közeledni a mai atlagos ferfiak mert atlagon alulinak erzik magukat a trendek miatt sok esetben "atlagon alulinak is szamitanak"...
2022. okt. 24. 21:40
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
A kisugárzáson is sok múlik szerintem, meg lehet, hogy a zárkózottságot észreveszik rajtad a fiúk.
2022. okt. 24. 21:42
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Annyira sok pozitívumot írtál, biztos nincs negatív tulajdonságod?
2022. okt. 24. 21:58
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

Írj rám.

Beszélgetünk

2022. okt. 24. 22:02
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
En is leveleznek veled de valoszinuleg nem itt akarsz ismerkedni ..
2022. okt. 24. 22:08
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Küldesz képet? Az alapján elöbb megtudnánk mondani mi lehet a probléma
2022. okt. 24. 22:17
 10/23 anonim ***** válasza:
28%
Ment privát, válasz nincs, mostantól tilos panaszkodnod, hogy egyedül maradsz!
2022. okt. 24. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!