Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más valaki így, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más valaki így, hogy teljesen kiégett, cinikus és már a nőket sem kívánja?

Figyelt kérdés

Ma erre jöttem rá, pont most mikor kezd alakulni valami, hogy igazából nem is vágyom kapcsolatra. Egy lány volt életemben aki nagyon tetszett és szettem de az visszautasított. Azóta van bennem egy törés megy felébredtem a legtöbb nő természetére, emberek képmutatására.

Nem akarok már embereket megismerni, nem akarok más családba betagozódni, Nem. Nem! Le akarom élni az életem és a szex se izgat már, nagyon régen.

vannak hozzám hasonlók, még? Mik a tapasztalataitok?

2022. okt. 24. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Igen hasonlóan kiégett vagyok, csak túl karom élni az életet, cinikus vagyok stb.
Nem, kapcsoaltfüggő vagyok, könyen ismerkedek stb.
10 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
szerettem- jav.
2022. okt. 24. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Félig-meddig ilyen vagyok én is. Valahogy belefáradtam ebbe az egész ismerkedésbe, a folyamatos mellélövésekbe. Voltak rövidebb és hosszabb kapcsolataim is. Sajna meguntam. Bár szerintem ezz nincs semmi gond. Én teljesen jól elvagyok egyedül is. Még fiatal vagyok szóval bőven van időm normális párt találni. Ha pedig mégsem akkor sincs semmi gáz, nem a párkapcsolat az életem célja.
2022. okt. 24. 14:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Abszolút megértelek. Már nekem se! Örülök ha magammal megbarátkozom és elviselem.
2022. okt. 24. 14:17
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Én feladtam a keresgélést és eljutottam odáig, hogy szintén nem akarok senkit az életembe. Nyűgnek érzem a gondolatát is.

Persze lehet, hogy egyszer csak betoppan az életembe a nagybetűs, de erre nagyjából 0,00001 % esélyt látok.

38N

2022. okt. 24. 14:24
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
En a pasikkal vagyok igy
2022. okt. 24. 14:25
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Számomra a párkapcsolat, a nőkkel való program csinálás, beszélgetés, összebújás, szex az élet értelme.
2022. okt. 24. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Én nagyjából így lettem mára vele. A nőket kívánom még de már nincs hozzá energiám hogy kezdeményezzek, unom az egészet. Sokan visszautasítottak, elegem lett az egészből.

Annyi a "bűnöm" hogy kicsit rondább pasi vagyok, meg csóró. Ez már elég ahhoz még a csúnya nők is lepattintsanak.

Aztán tudod ki fog a 120 kilós nőknek bájologni.....

F/31

2022. okt. 24. 14:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Megértem. Együttérzek.
2022. okt. 24. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt hinném, hogy Tomi vagy.
2022. okt. 24. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Már így vagyok vele én is. Sajnos én tényleg beteg vagyok ami kihat a testalkatomra. Fa egy falat kaját nem eszek egy hétig akkor se fogyok egy dekat sem. Így viszont a számomra vonzó nőknek nem vagyok jó. Ők most a trendi 65 kilós sracokért rajonganak.
2022. okt. 24. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!