Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más valaki így, hogy teljesen kiégett, cinikus és már a nőket sem kívánja?
Ma erre jöttem rá, pont most mikor kezd alakulni valami, hogy igazából nem is vágyom kapcsolatra. Egy lány volt életemben aki nagyon tetszett és szettem de az visszautasított. Azóta van bennem egy törés megy felébredtem a legtöbb nő természetére, emberek képmutatására.
Nem akarok már embereket megismerni, nem akarok más családba betagozódni, Nem. Nem! Le akarom élni az életem és a szex se izgat már, nagyon régen.
vannak hozzám hasonlók, még? Mik a tapasztalataitok?
Én feladtam a keresgélést és eljutottam odáig, hogy szintén nem akarok senkit az életembe. Nyűgnek érzem a gondolatát is.
Persze lehet, hogy egyszer csak betoppan az életembe a nagybetűs, de erre nagyjából 0,00001 % esélyt látok.
38N
Én nagyjából így lettem mára vele. A nőket kívánom még de már nincs hozzá energiám hogy kezdeményezzek, unom az egészet. Sokan visszautasítottak, elegem lett az egészből.
Annyi a "bűnöm" hogy kicsit rondább pasi vagyok, meg csóró. Ez már elég ahhoz még a csúnya nők is lepattintsanak.
Aztán tudod ki fog a 120 kilós nőknek bájologni.....
F/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!