Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen cinikus?
Fél éve megismertem egy srácot és nagyon úgy tűnt,hogy odavan értem. Gyakran rámírt, kereste az alkalmat,hogy találkozzunk és egyszer el is hívott, amit akkor visszautasítottam. Lassan eltávolodtunk, egy idő után már nem írogatott és hónapokig nem beszéltünk, végül a FB ismerősei közül is eltávolított. Tegnapelőtt én írtam neki, remélve hogy jobban megismerhetem, de mintha kicserélték volna. A kedves jófej srác, aki azelőtt bőbeszédü és kedélyes volt, most szófukar és cinikus. Szinte minden mondatával belémszúr, de ügyelve arra,hogy még kimagyarázhassa félreértésnek. Alig néhány percig cseteltünk,de azalatt tőbbször is megbántott a többértelmű szarkasztikus megjegyzéseivel. Végül már egyszerűen nem reagált az utolsó üzenetemre és azóta nem beszéltünk.
Ez most valami férfias játszmázas,vagy haragszik amiért anno elutasítottam?
Azóta is egyedülálló.
Mert fél évig fűzött, te visszautasítottad. Ő tudomásul vette, továbblépett. Most meg azt látja, hogy épp te játszmázol és édesgeted. Ő meg nem szeretne ebben részt venni.
Minek kerested meg?
...? Most mit vársz? Hogy majd ugyanúgy fog viselkedni, mint előtte, tehát mindent megtesz, amit akarsz? Ez nem fog működni. Soha. Miért tenné?
Előtte való fél évben valószínűleg valamikor jobban megkedvelt, amit eleinte leszartál, aztán amikor kicsit jobban mutatta, akkor is csak az esett le, hogy "fűz" (milyen kifejezés ez?). Nem fognak visszatérni azok az idők. Soha.
Ha nem tudod elfogadni, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Neki, ez tenné a legjobbat, amúgy. De nem fogod, mert a szavaidból erősen érződik, hogy élveznéd, ha a "régi rendszer" működne, de lehetőleg úgy, hogy ő amolyan csicska-barát pozícióban tenné a dolgát, jó mór módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!