Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám elengedni a témát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elengedni a témát?

Figyelt kérdés
A rossz élmények sorozata már 14 évesen elvette a kedvem az egésztől, de nem tudom ezeket a gondolatokat kizárni. Nincs semmi amivel úgy le tudnám kötni magam hogy ne gondoljak az elcseszett világra amiben élünk. A baráti kapcsolatokat már rég elengedtem, az abszolút nem tud érdekelni, már csak ettől kéne megváljak mert úgy is lehetetlen küldetés. 22/f
2022. okt. 23. 16:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Volt idáig sok egyéb más is
2022. okt. 23. 16:25
 12/22 anonim ***** válasza:

22 évesen miért nem tanulsz már? Meg miért cigizel?

Ezek bőven elegek ahhoz hogy a putris c lányokon kívül , senkinek ne legyél jó. Jól leszűkítetted a lehetőségeidet.

2022. okt. 23. 16:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem tanulok? Meg miért ne cigiznék?
2022. okt. 23. 16:39
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

#10: Inkább az a durva, hogy egyes emberek azt hiszik, hogy a gyerekkori sérelmek attól elmúlnak felnőtt korban, hogy képmutatóbbak és álszentebbek lesznek az emberek, megtanulnak hazudni, magasabb lesz a toleranciaküszöbük (érdekből).

És lőn, csodálatos píszí világ, ahol csak belül szunnyadnak a valódi érzések és a valódi vélemények, mélyen eltemetve mindenki lelkében a ki nem mondott, mainstreamtől eltérő vélemények, átalakítva, hogy a gondolataink ellenkezőjét mondjuk ki nyilvánosan.

2022. okt. 23. 16:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem hamarosan végzek magammal, elég volt!
2022. okt. 23. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Inkább csak piálj be, én szökőévente egyszer ha szarul érzem magam akkor segg részegre és nyelvészprofesszorra iszom magam!😀

Utána ha kijózanodtam úgy élek mint máskor.

2022. okt. 23. 19:39
 17/22 A kérdező kommentje:
nem szeretem az alkoholt
2022. okt. 23. 19:39
 18/22 A kérdező kommentje:
lehet beszedek majd az előírtnál valamivel több antidepresszánst..
2022. okt. 23. 19:40
 19/22 A kérdező kommentje:
nemrég húzgáltam egy gombostűt végig a kezeimen hogy ne érezzem a belső fájdalmat annyira, rendesen nyomot hagyott
2022. okt. 23. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha már mindenképp meg akarsz halni, valami dicső módját válaszd, mint Dugovics Titusz tette.

Begyógyszerezni magad vagy felvágni az ereidet gyávaság, nem vagy te emós...

2022. okt. 24. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!