Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám elengedni a témát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elengedni a témát?

Figyelt kérdés
A rossz élmények sorozata már 14 évesen elvette a kedvem az egésztől, de nem tudom ezeket a gondolatokat kizárni. Nincs semmi amivel úgy le tudnám kötni magam hogy ne gondoljak az elcseszett világra amiben élünk. A baráti kapcsolatokat már rég elengedtem, az abszolút nem tud érdekelni, már csak ettől kéne megváljak mert úgy is lehetetlen küldetés. 22/f
2022. okt. 23. 16:05
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ma nagyon megzuhanva ébredtem... ha nem kellene menjek éjszakás műszakba biztos aludnék egész nap
2022. okt. 23. 16:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Néha én is úgy érzem magam mint a megtört bányalovak!
2022. okt. 23. 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod elengedni, önmagad elől nem tudsz elmenekülni. Minél tovább töltöd ki pótcselekvésekkel az életedet, annál durvábban fog visszaütni.

22 évesen még viszonylag fiatal vagy, ne juss el oda, ahova én, hogy elmúlsz 30 és bezárul minden kapu (mármint amennyiben olyan hihetetlen nagy elvárásaid vannak, hogy gyerektelen, gyereket nem akaró nővel legyen olyan kapcsolatod, ami nem az anyagiakról szól, hanem mindketten eltartjátok saját magatokat és sokat szexeltek).

2022. okt. 23. 16:10
 4/22 A kérdező kommentje:
Ma mikor mentem dohányért szét sem néztem az utcán, hátha elüt valami aztán függöny le.
2022. okt. 23. 16:12
 5/22 A kérdező kommentje:
lehet teljesen le kéne romboljam az önbecsülésem és fizetős nőkkel foglalkozni
2022. okt. 23. 16:13
 6/22 anonim ***** válasza:

A fizetős nőkkel nem járnál jól, mert elfogyna minden pénzed, arra dolgoznál napokat, hogy 1 óra alatt elpazarold azt a pénzt és csak addig lennél érdekes számukra, amíg adod nekik a pénzt.

Fizetős nőkkel is úgy érdemes foglalkozni, ha van annyi pénzed, mint Hugh Hefnernek volt, akkor tudsz olyan életet élni, hogy még pénzt is csinálsz az életstílusodból.

Ha egyszerű dolgozó vagy, akkor csak rákattansz, mint a drogokra. Az elején feldob a havi 1, aztán a heti 1 kell, utána meg már naponta kéne és beleszeretsz az érzésbe, hogy ott van melletted valaki, akit megölelhetsz, aki a szeretet illúzióját adja.

A fizetős nők azoknak a férfiaknak valók, akik érzelemmentesek, pont az olyanoknak, akiknek általában nincs bajuk a csajozással, akik a munkahelyen is megbeszélik, hogy kit milyen pózban, hogyan dugnának meg, hogyan élveznének bele meg ilyesmi. Hiszen ott a tranzakció pariban van, a nő testét valóban használják, amiért megkapja az ellenértéket pénz formájában.

De a mi esetünkben inkább egy kedves, aranyos pszichológuslány szerepét töltené be a fizetős, arra meg nagyon kevesen alkalmasak és az olyan 60 ezer/óránál indul, de ez sem garancia arra, hogy szimpatikus is leszel neki.

2022. okt. 23. 16:21
 7/22 anonim ***** válasza:
14 éves gyerekként mégis milyen borzasztó élményeid lehettek a társkeresésben?
2022. okt. 23. 16:21
 8/22 A kérdező kommentje:
az érzelmeim jórészét sikerült megöljem az évek alatt
2022. okt. 23. 16:22
 9/22 A kérdező kommentje:
7.Kinevetett a crushom a betegségem miatt, átvertek, megvezettek miegymás. Aztán megfogadtam hogy nem érzek többet senki iránt mert felesleges ha senki nem viszonozza
2022. okt. 23. 16:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Innkább szerintem próbálj meg felnőni! Azért az elég durva, hogy a 14 évesen elszenvedett sérelmeidbe kapaszkodsz még mindig.
2022. okt. 23. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!