Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az első szerelmet ennyire nehéz elengedni? Vagy a többit is? Mivel tereljem el az agyam róla? Hogy jegeljem a témát, ugyanis ugyanott dolgozunk? Bocs, ha sok a kérdés.
Van 1 ember, akivel 2 éve ismerjük 1mást. Fél évig tartó kapcsolat volt, elb sztam, mert nem tudtam, h kell viselkedni a másik nemmel.
Ő 21/férfi, én 22/nő.
Nem tudom, h mit csináljak, h ne lássam ennyire vonzónak, mostmár fordigatom a s ggem felé, de ha a tükörképét látom a vitrin üvegjébe, az is rossz érzés. Csodaszép férfi, fekete haj, fehér bőr, magas-vékony, de kissé kisportolt test, csillogó sötétkék szem, rózsás arc; 1szóval bombázó, és emellé még normális is, így én tehetek a kapcsolatbontásról, mert pl. 1x-2x sorozatosan csúnyán beszéltem vele, mert fingom nem volt róla, h kell bánni az ellenkező neműekkel. Kajak az ágyig
se jutottunk el, mert naon féltem, h fájni fog az első éjszaka, v terhes leszek,
de anyám csak a szakítás után mondta, h ha nem védekeznek is annyian esnek teherbe, ahányan nem.
Szal h jegeljem a témát? Hogyan felejtsem el, hogyan ne vegyem észre vagy ne gondoljak rá? Megprtóbálok emberekkel ismerkedni(azért óvatosan, nehogy baj legyen, pl. erőszak, mert egyik ismimet is majdnem megfojtotta 1 bokorba 1 koma 1x). De ő egy szende, szolid emberke, nem az a jólfésült-melíros, elegáns öltözetű jampi, hanem egy átlagos, csendes valaki.
Negatív kommenteket lehetőség szerint mellőzni, nem h lye libázni meg hasonlók.
Meg olvasok gyakran mostanába, A mobiltelefonomon pedig sírós, ill. szakítós slágereket hallgatok, valahogy nincs kedven boldogakat. Nem éppen dajdajozós állapot ez! Pl. a HrFlow-rafinált, meg Ábrahám&Raul-féle szakítós számokat,
meg a Soulwave-elengednélek új slágert.
😃 nem tudom mit nem ertetek!!! Hat a lany teljesen ki van... meg a baratnojet is majdnem megeroszakolta egy koma! na nem egy jampi, hanem egy sima atlag koma!
A viccet felreteve, teljesen bolond vagy. Nem tudom hogy egy pszichologus kene e neked vagy a felso tagozatot ujra jarni, de ez a katyvasz amit idehanytal az valami bortany...
Köszi a kommenteket! Egyébként megtanultam a haverja lenni, csak szimplán a haverja... Majd lesz új másik. Egy csaj ismerősöm azt mondja erre, hogyha bezárul 1 kapu, kinyílik 100.
És Már kezdek jól lenni, meg nekem egy szemeteszsáknyi lepkénél is több az agyam. Ne nézzetek már teljesen madárnak.
Most meg fogott magának egy kis ostoba pincsikutyát(értsd: egy h lye nőt), és a nőszemélyecske nem engedi, h haverja legyek a csávónak. Pedig mennyivel jobb lenne a "maradjuk barátok"-verzió, ha már úgyse lehet az enyém... Legalább akk csodálhatnám, csak épp haverként, nem szerelemből...
Most nézzem, ahogy itt turbékolnak, mint két galamb, én meg sz rul szinglin-egyedül egy panelba, v a melóhelyen sajnos. Már a kapcsi előtt is megőrített a szingliség, és most még jobban! Pedig hogy örültem, mikor új volt még, mert már 16 éves korom óta untam egyedül lenni, és akartam már 18 évesen társkeresőre regisztrálni, csak nem akartam, h a muter meg a fater megtudja a dolgot. Ezért annyiba hagytam, de továbbra is untam a szinglilétet. AMIKOR IS... Ez volt a csavar, hogy évekig nem volt senkim, és jött egy, akivel végre-valahára mind2en tetszünk 1másnak........ De ez elmúlt sajnos, pedig szép volt... :(:(:(:( És különben lett volna már nekem sok-sok szerelmem; Jóska, Pista, Sanyi, Gyuri, Jancsi és még sokan mások, csak mindegyik másképp gondolta a dolgot. Milyen mocskos természetem lehet??? azt tudom viszont, h könnyen sírva fakadok, és ez kb. 15 percig tartó bőgést jelent, de ezen már dolgozok, h jobb legyen. Am meg ámblokk, mikor nem sírok, csak úgy létezek, akk humoros és nagydumás csaj vagyok, ez be is jönne sok férfinak, de van
még jócskán a fekete oldalamból, és ezt igyekszek eltüntetni, ergó soha többet sírás, mert az gyerekes és nevetséges.
Munkahelyet meg nem akarok váltani, nem opció, mivel megtalálni még ezt is kib szott nehéz volt, nemhogy még újat keressek 1 kis h lye f sz meg a cicababája miatt... nem könnyű egy nő élete, nem tudom, milyen lenne férfinak lenni, de lehet, az se könnyebb. Hogy lássam csúnyának/butának/unszimpatikusnak, mikor nem tudom elengedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!