Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az? hogy ha neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az? hogy ha neten megismersz valakit..👇🏻

Figyelt kérdés
és sokat beszélgettek minden nap de az egyik napról a másikra megváltozik minden és vége többet nem beszéltek vagy legalábbis nem úgy ahogy eddig mármint a kérdés hogy ez miért szar miért érzem magam ez miatt szarul?
2022. okt. 22. 15:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj mindenki saját hibából tanul szóval kell neked a csalódás, elárulom sosem fog találkozni veled, csak tovább vesztegeted az idődet, TAPASZTALAT sose lett ezekből semmi, csak a lány szórakozott velem.

Aki akart majd megveszett hogy talizzunk, aki nem mindig volt rá oka hogy elhúzza hónapokig....

2022. okt. 22. 17:06
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk én attól ijedtem meg (nőként), ha valaki nem akart beszélgetni, hanem rögtön találkozott volna két fotó és magasság/kiló alapján, meg az adatlapja is csak annyi, hogy "majd személyesen". Szerintem ha valaki nem mutat érdeklődést az iránt, ki vagyok belül, hanem csak az érdekli, hogy van-e kémia, plusz nem hajlandó elárulni magáról alap dolgokat, mint a teljes neve (több ilyenbe belefutottam, meg olyanba is, aki hazudott, mert tök véletlen máshol más néven is belebotlottam), akkor miért lenne nekem bizalmam felé. Persze nem hónapokra gondolok, hacsak nem külföldről írogat, de olyan 1-2 hetet "bírjon ki". Általában akkorra ki is szokott derülni, hogy van-e lelkesedés és tudnánk-e kommunikálni élőben, s ha nem, akkor meg felesleges lett volna átszerveznem hetemet egy idegenért. Akivel viszont jót beszélgettem, oda a randira is már szinte szerelmesen repültem.
2022. okt. 22. 18:58
 23/33 anonim ***** válasza:
88%

Egy esélyt azért még megér szerintem.

Nekem is volt olyan beszélgető partnerem jó sokáig, akivel szívesen találkoztam volna, csak mindig elmaradt az összes találkozó valamiért. Már nem is irogatunk, pedig nap mint nap gondolok rá. Nagyon hiányzik.🥺

2022. okt. 22. 19:04
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

Én lányként jártam hasonlóan.

Nagyon sokat beszéltünk online, érdeklődött, sokszor ő keresett. Viszont talizni sose akart én pedig igen. Mindig talált valami kifogást rá pl elutazott, sokat dolgozik..stb. Valamennyit taliztunk nagy nehezen de az édes kevés, hogy ebből valami is legyen. Egy nap pedig észhez tértem, hogy kell e ez nekem ha már nem boldogít. Meguntam, belefáradtam és nem láttam már értelmét. Nem válaszoltam neki többet vissza.

2022. okt. 23. 06:07
 25/33 anonim ***** válasza:
78%

Miért mit szeretnél?

Lehwt pint ő unt rá a dologra..

Tudod egy kapcsolathoz több kell mint irogatás...

Találkozások kellenek intimszféra romantika csók stb

2022. okt. 24. 22:43
 26/33 NTBS ***** válasza:
74%
Mert beleéled magad valamibe, ami aztán nem jön össze.
2022. okt. 25. 14:51
 27/33 anonim ***** válasza:
87%
Facebook társkeresőn két hétig ismerkedtem a csajjal, telószám csere is megvolt, nagyon egy hullámhosszon voltunk, végül letiltott és blokkolta a számom, mert szerettem volna találkozni. 2 hét feleslegesen elment az életemből, mert minden nap beszéltünk, személyes találkozás meg semmi. Szerintem a nők meg vannak zakkanva vagy nem tudom. Elég durva.
2022. okt. 25. 19:28
 28/33 anonim ***** válasza:
Utcsó hát igen....
2022. okt. 25. 20:00
 29/33 anonim ***** válasza:
61%

Több nővel levelezett párhuzamosan, és a másik előbb bejött.

Én jártam így, csak aztán lebukott, mert összefüggéstelen dolgokat írt le, aztán rájöttem, hogy nem is nekem szánta. Összekeverte, hogy kinek mit kellene válaszolni. Elég kiábrándító volt, hogy azt hittem tetszem neki, különleges vagyok a számára, erre kiderült, hogy több nőt is fűzött szó szerint egyszerre.

2022. okt. 26. 00:29
 30/33 anonim ***** válasza:

Na és akkor mi van ha több nővel levelezik.

A levelezés még nem randi hanem Ismerkedés.

Az Ismerkedésből kisülhet szerelem, barátság, vagy semmi...

2022. okt. 26. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!