Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az? hogy ha neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az? hogy ha neten megismersz valakit..👇🏻

Figyelt kérdés
és sokat beszélgettek minden nap de az egyik napról a másikra megváltozik minden és vége többet nem beszéltek vagy legalábbis nem úgy ahogy eddig mármint a kérdés hogy ez miért szar miért érzem magam ez miatt szarul?
2022. okt. 22. 15:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Tanács, ha nem akar talizni egy héten belül akkor kuka
2022. okt. 22. 16:18
 12/33 anonim ***** válasza:
59%
Én egy napot szánok rá, ha kerüli a találkozást akkor csak simp vagy, egó növelésre, nem érdemel meg a nő, csak kihasznál szemetes zsáknak
2022. okt. 22. 16:19
 13/33 anonim ***** válasza:
88%

Ha megvolt a randira hívás, és nem jön össze, akkor ez kuka. Nem tudom mire tart téged. Tán unatkozik... unatkozzon mással az ilyen!

Jöhet a következő...

2022. okt. 22. 16:27
 14/33 anonim ***** válasza:
81%

Én is pont így jártam. Az elején az ismerkedés nagyon jól indult, megvoltak a közös témák. Amikor az első randit felvetettem és nem ért rá a dologra, utána inaktívabb lett. Most a második találka felvetése után meg egy konkrét visszautasítás jött.

Innentől kezdve sajnos nincs miről beszélni. Nem értem ezeket a lányokat.

2022. okt. 22. 16:37
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Én megtanultam ha lány akar akkor talizni akar rögtön szinte, ha lelki szemetesláda vagy akkor nagyon szivesen irogat veled sőt még beszél is de huzza a talit nem akar amikor megunt pedig leépít visszautasít
2022. okt. 22. 16:43
 16/33 anonim válasza:
88%

Én voltam a 10es,

Én LÁNY vagyok, és kb 3 hónapot beszélgettem, mert a fiú(27) folyamatosan kifogásokat keresett, pedig hetente 2 időpont is meg volt beszélve mindig! Majd az nap vagy előtte mindig jött valami kifogás, érdekes hogy mindig Ő írt nekem! Mindig kérdeztem hogy biztos akarja, mert már kezdem unni! És kaptam a hitegetést hogy Ő nagyon akarja! SZERINTETEK?

2022. okt. 22. 16:43
 17/33 A kérdező kommentje:

Az lesz hogy még egy esélyt adok ennek az egésznek és ha megint valami kifogás lesz vagy bármi akkor megmondom hogy ennyi volt

Azt hozzá teszem hogy augusztus óta beszélünk azóta kb 3 talit offolt

lehet én vagyok a nem normális hogy még ezek után is adok esélyt

2022. okt. 22. 16:45
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
3-as szabály is létezik, 3 visszautasítás biztos hogy nem akar találkozni
2022. okt. 22. 16:46
 19/33 anonim válasza:
21%

10es voltam megint,

Érdekes, lehet ugyan az az illető? Fiúval beszélsz? Kb Én is nyár óta beszéltem vele!

2022. okt. 22. 16:49
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem én lánnyal beszélek! De én sem értem ezt az egészet és kezdem nagyon unni itt is az van hogy így szeret meg úgy akkor miért nem akar talalkozni ha ez így van!? köszönöm am a válaszokat mindenkitől kicsit tisztábban látok mostmár
2022. okt. 22. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!