Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondogatja mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja mindenki, menj el csajozni, keress egy barátnőt?

Figyelt kérdés

A világ rondasága vagyok, sose volt közöm nőkhöz. Nem vagyok incel, abszolút nem haragszom rájuk, ha belenézek a tükörbe egyetértek velük, néha magamtól is megijedek. Ez az úgymond csúcsformám, amit öltözködési tanácsadás, jó minőségű ruhák vásárlása, borbély szalon, súlyzós edzés és egyebek után hoztam ki magamból (170 cm / 70 kg vagyok). Az a kategória vagyok, akivel még egy romatelepi fogatlan, 70-es IQ-jú nő se jönne el randira. Szüzesség elvesztésének reményében egyszer felkerestem egy lakásban dolgozó prostituáltat. A visszajelzések alapján kedves, jófej, nekem ez volt a lényeg. Amikor kinyitotta az ajtót és meglátott, akkor azt mondta, hogy ne haragudjak de nem tud fogadni és gyorsan becsapta az ajtót. Szóval még a prostik se, még pénzért se. Ez a kategória vagyok így összefoglalva. Minden családtagom és barátom állandóan azzal nyaggat, hogy menjek el csajozni, keressek barátnőt aki hozzám való, stb. Hát ha próbálkoztam is a múltban, nem szépségkirálynőknél tettem, de mindenki elutasított. Még olyan is aki amiatt volt lelki beteg, hogy őt még soha nem hívta el pasi randira a súlyfeleslege miatt és egy randimeghívásra vár.

Hogy gondolják ezt a csajozást? Aki minimum átlagos, el se tudja képzelni milyen ez. Amikor ha kénytelen az ember pl munka miatt egy csinosabb nővel beszélni és annak szinte feljön a hányás a torkán és ezt nem is leplezi. Ma volt ilyen élményem. Mekiben két üres pult volt, két csinos lánnyal. Odamentem az egyikhez. Aztán miután elmentem még mojoltam és akkor hallottam, hogy azon nevetgélnek, hogy azon izgult a csaj, hogy nehogy hozzá menjek oda.

Mit kéne csinálnom, hogy felfogja az ismerettségi köröm, hogy nekem nem lesz soha barátnőm? 32 éves vagyok már! Hiába mondom nekik, számukra ez elképzelhetetlen. Az összesnek az a legnagyobb baja, hogy hogyan ne csalja meg a párját, mert annyi lehetőség adódik manapság.

2022. okt. 17. 13:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem válts baráti kört.
2022. okt. 17. 13:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Családot is?
2022. okt. 17. 13:58
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem lehet hogy ezt már csak te képzeled be magadnak?

Soha az életben nem volt olyan hogy valakivel azért ne álljak szóba mert ronda, vagy hánynom kelljen tőle.

Múltkor egy kb 170 kg férfi jött oda hozzám, és leszólitott mert segítség kellett neki. Vagy 10 percig beszélgettünk. Azért mert nekem nem volt az esetem, nem éreztem kesztetést a hányásra. Sőt gyűrű volt az ujján is tehát valószínűleg felesége is van.

2022. okt. 17. 14:00
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyannak mondjàk ezt akiről tudjàk semmi esélye. Ez hasonló mikor egy szimpla érettségizett embernek mondják” hogy ne legyél lúzer 300 nettóval! Simán találhatsz olyan munkahelyet ahol 700 netót adnak”. Ezt is azért mondjak mert nagyon jól tudják hogy 20 évig keresheti vért izzadva azt a munkahelyet , mert nem lesz olyan ahol diploma nélkül ilyen ár kategóriába kerülne. “
2022. okt. 17. 14:01
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

"Családot is?"

Ha a családtagjaidnak is az a legnagyobb baja, hogy hogy ne dugjanak félre, igen.

2022. okt. 17. 14:03
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem én képzelem be. 99%-ban fiatal, csinos nők, lányok akik így viselkednek velem. Egyetemista unokatestvérem mondta, hogy mostani fiatal lányok úgymond szókimondóbbak, nem leplezik annyira udvarisságból az érzelmeiket. Igaza lehet
2022. okt. 17. 14:03
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

"Nem vagyok incel"

Ha elhajtanak a nok es meg a prostik is, akkor de.....

Az a baj, hogy meg tanacsot sem lehet adni, max. azt, hogy cserelj fejet :)

38F incel

2022. okt. 17. 14:04
 8/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy megy ez. Számtalanszor meghallgattam a nőktől a “te olyan kedves vagy, olyan vicces, olyan jófej, egyszer majd megtalálod a hozzád illőt de nem én vagyok az” monológot.
2022. okt. 17. 14:05
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
A az emberek szerint a p_na körül forog a világ.
2022. okt. 17. 14:07
 10/20 A kérdező kommentje:

Ez az incel nőgyűlölő szüzet jelent tudtommal.

Én nagyon nem vagyok ilyen, eszembe se jutna elkezdeni szidni egy nőt azért mert visszautasított. Sajnos ismerek ilyen srácot, aki ilyenkor elkezdi mondani, hogy amúgy se tetszettél, hülye kva, stb. Nagyon gáz, kerülöm is ezt az embert. Na ő az incel, nem én!

2022. okt. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!