Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinderen hová rohannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinderen hová rohannak a pasik ennyire?

Figyelt kérdés

Már többször futottam bele mostanában hasonló szituációkba.

Pl. hogy nem válaszoltam pár órán át, mert dolgoztam/aludtam/programom volt, szóval nem szándékosan nem, erre utána látom, hogy már le is töröltek.

Olyan is volt több, akik már aznap találkozni akartak volna, ami szintén elég fura, nyilván nem fogok azonnal ráérni.

Olyan is volt, hogy elutaztam egy hétre, vagy beteg voltam, és akkor is letöröltek.

Ez miért van? Nyilván nem kell, hogy rám várjanak, csak nekem ez nagyon durván kétségbeesett viselkedésnek tűnik. Mintha tényleg 3 órán vagy pár napon bármi is múlna.. Meg amúgy sem tudom 0-24 nyomkodni a telefont.

2022. okt. 17. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem te vagy bunkó, ha egy hétig nem válaszolsz, mert elutaztál. És ott nincs net? Vagy nem lehet annyit írni, hogy ne haragudj, egy hetig nem leszek elérhető? Meg olyan beteg vagy, hogy ne tudj visszaìrni egy hétig? Szerintem engedd el a netes ismerkedést.
2022. okt. 17. 15:51
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Nincs itt szó bunkóságról, hanem az van, hogy nem tudjátok kezelni a dolgokat.

Tinder = gyors, ingyen szexpartner kereső. Azaz, most felmegyek rá, estére keresek egy csajt.

De sokan szerelmet akarnak, ezért dumálgatnak akár hetekig.

Pedig ha rendelsz egy pizzát, azt 1 órán belül akarod nem? Vagy mit szólnál, ha a rendelés után 4 nappal csengetne a futár?

2022. okt. 17. 15:56
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te csak hülyíted a pasikat...szánalom
2022. okt. 17. 16:59
 24/29 A kérdező kommentje:
De, írtam az utazást meg a betegséget is nyilván.
2022. okt. 17. 17:14
 25/29 anonim ***** válasza:
33%
Aha persze,...ha valaki beteg attól tud írni....
2022. okt. 17. 18:28
 26/29 anonim ***** válasza:
Engem egyszer 2 randi utan ghostolt egy lany, aztan 3 het utan benyogte, hogy "bocsi, csak meg voltam fazva".
2022. okt. 17. 18:48
 27/29 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen ki vannak éhezve. Azonnal dugni akarnak.. Vagyis beszélgetni, találkozni.

Ha már egyszer visszaírtál akkor ráérsz. Mi lehet fontosabb náluk? Semmi

2022. okt. 18. 06:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan is volt hogy lábműtétem volt. Kórházban feküdtem. Ezt leírtam. "akk délután eljössz sétálni a parkba?" (persze az ő varosában)

Frissen műtött lábbal vonatra pattanok, bebuszozok neki, majd még sétálok is.

2022. okt. 18. 06:54
 29/29 anonim ***** válasza:
44%
#28 teszt volt, hogy mekkora papucs vagy :D
2022. okt. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!