Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szomorú hogy szombat este...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szomorú hogy szombat este itt kell lógnom, mert csak egy egyszerű melós vagyok?

Figyelt kérdés
Úgyis lenézne ez a menő ifjakból álló, bulizó, jómodú társadalom. Bezzeg ha női melós lennék, akkor az mit sem számítana. Haj belő, vakolat, rúzs feldob, aztán mehetnék ribizliskedni, mint ahogy azt most is teszi a sok bulikázó nő. Rámrepülne a sok gazdag srác, aztán buli után lenne pezsgő, kaviár, szex

2022. okt. 15. 22:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
95%
Ez csak akkor lenne, ha jó nő lennél. Ha szutyok, akkor nem. Mehetsz melósok közé bulizni.
2022. okt. 15. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Igaz, amit írsz kérdező. De férfi vagy, szóval megszívtad.
2022. okt. 15. 23:02
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
#napilúzermelós
2022. okt. 15. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem, nem azért "kell" itt lógnod este.
2022. okt. 15. 23:48
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon gyenge vagy. Én huzonegy éve egyszerű melós vagyok és húsz éve van párom. Neki három diplomája van. Valamit nagyon elbénázol.
2022. okt. 16. 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
viccen kívül, javaslok egy jó pszichológust :)
2022. okt. 16. 00:30
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Lehet youtube-on ismeretterjesztő videót nézni, olvasni, rejtvényt fejteni, recepteket keresni, megtervezni a menüt jövőhétre, vagy kereshetsz egy tanfolyamot, hogy ne legyél egyszerű melós. De sajnáltatni magad és a világot hibáztatni egyszerűbb.

(Most megyek hazafele a harmadállásomból, amiből fizetem a tanfolyamomat hogy ne legyek alulfizetett kis hangya😉)

2022. okt. 16. 01:30
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Hidd el prolikam hogy ha egy durvan tulsulyos no lennel mindegy lenne hogy gazdag szegeny, ugyanigy telibe szarna mindenki
2022. okt. 16. 04:03
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

De nagyon szomorú a kis átlagjóskak élete.

Tanulj tovább.

2022. okt. 16. 04:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A pezsgőt irigyled vagy a kaviárt?

Én örülök ha párizsira futtya 😂😂😂😂

2022. okt. 16. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!