Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közepkorú hölgy vagyok,de egyszerüen nem találok párt.Ti hol ismerkedtek? A neten sem jön össze. Úgy érzem egyedül maradok egész életemben,s nagyon szomorú vagyok.
elvileg az átlag életkor kb 80 év.
Szóval 40-50 év között lehetsz de még a 40-hez közelebb elvileg.
Háát igen sokan maradnak egyedül ez tény.
Amúgy sajnos tényleg nagyon szomorú de valóban sok ember éli le egyedül az életét, társ nélkül.
De nem biztos, hogy te is így fogod.
Lassan ötven leszek. Masfél éve egyedül. Pár hét ismerkedés után feladtam.
Inkább egyedül élek .Nem ismerik az udvarlast ,a meghódítást.
Csakis a szexre megy mindenki.
Meg a küldj képet,természetesen ruha nélkül.
Sok sikert kívánok neked kérdező.
Apa anya sacc 40 évesen váltak.
Anyának azota lett uj ferje a metről aztan megint válás es megint uj es Komoly párja van
Apának sacc szintén. Uj feleség nem tudom honnan. Aztán netről a 3. Ez a 3 feleség mondta nekem mikot en is ezt mondtam mint a kerdező hogy en nem találok neten ertelmeset (mashol esélye sincs nem jarok sehova stb), sőt senkit sehol lehet igy halok meg, ő azt mondta, hogy higyjek neki mert fogok! Ő ebben 100%-ra biztos.
Elég sejtelmesen is hangzott honnan tudhatná..
Es azután mivel feladtam, igy váltottam. Kerestem CSAK alkalmi partnert. És...hát ő azt pedzegeti hogy ő már többet akar..:D
Már csak a szerelem hiányozna belőlem..
Szoval en is azt mondom már, találni biztos hogy fogsz társat! Csak rajtad is mulik hogy az is lesz e a másikbol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!