Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a gyakoris felmérésről?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1196..

A szavazottak alapján a gyakorin két társkereső férfira jut egy társkereső nő. A gyakori ismerkedés rovatát megnézve viszont meglepő az eredmény, ugyanis párkeresés kapcsán 10 kérdésből legalább 9-nél férfi keres párt, ha pedig nő a kérdező, simán kap 20-30 kommentek, miközben a fiúk max néhány troll választ.

Mire mutat rá a felmérés?

2022. okt. 15. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Sok férfi szavazó nőnek vallotta magát
A nők többsége nem ír ki ismerkedős kérdéseket, inkább privátban ráírnak a szimpatikus kérdezőre
A nők többsége kérdéseket sem ír ki, és rá sem írnak senkire, valójában nem keresnek párt, legalábbis a gyakorin biztos nem
Egyéb, kommentben leírom
28 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Arra, hogy a gyakori nem társkereső.
2022. okt. 15. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

mondom ezt úgy, hogy srác vagyok, és én is ismerkedtem itt:

egy lány/nő általában nem annyira elkeseredett, hogy itt ismerkedjen, vannak erre kitalált társkereső oldalak, a férfiak pedig (természetesen nem mind, csak a nőknél nagyobb része) "miért ne?" alapon itt is megpróbálja, hátha :D

2022. okt. 16. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

"10 kérdésből legalább 9-nél férfi keres párt"

Dugó partnert.

A gyk nem társkereső.

Ha senkim sem lenne, akkor is kerülnem ezt a helyet ilyen szempontból

2022. okt. 16. 02:44
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Jó pár éve gyakorizok, nő vagyok. Szerintem itt még nem találkoztam olyan férfi felhasználóval, akivel szívesen megismerkednék. Többnyire inkább az a gondolatom, hogy te jó ég, élőben az utcán remélem sose futok össze vele. 🙈

Az a nő se normális, aki ebből a felhozatalból tud választani.

Bocs, ha valakit megbántottam. De az gondolja végig: akarna ilyen nővel ismerkedni? Ugye, hogy nem! Pont erről beszélek.

2022. okt. 16. 06:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyk nem több már, mint pár troll kérdező és az őket öklöző válaszolók akik célzottan ezért vannak itt.
2022. okt. 16. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a #4-hez. Néha bennem is felmerül néha, hogy ezek az emberek valóban léteznek és bármikor szembe jöhetnek velem az utcán?
2022. okt. 16. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Jó pár éve gyakorizok, nő vagyok. Szerintem itt még nem találkoztam olyan férfi felhasználóval, akivel szívesen megismerkednék. Többnyire inkább az a gondolatom, hogy te jó ég, élőben az utcán remélem sose futok össze vele. 🙈

Az a nő se normális, aki ebből a felhozatalból tud választani.

Bocs, ha valakit megbántottam. De az gondolja végig: akarna ilyen nővel ismerkedni? Ugye, hogy nem! Pont erről beszélek."

Ebből maxmimum annyit jelenthetsz ki, hogy azok közül akikkel találkoztál nincs olyan. Azt nem tudhatod, hogy akikkel nem találkoztál ők milyenek lehetnek. Azt se zárhatod ki, hogy valakivel jól kijönnél. Bár az is érdekes, hogy mit értessz találkozás alatt, privát beszélgetés, vagy mi?

2022. okt. 16. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy
2022. okt. 17. 06:13
 9/12 anonim ***** válasza:
A gyakori tényleg nem társkereső, bár azért érdekes hogy társkeresési kategória is van, szóval azért az oldal ad erre is lehetőséget. ISmerkedni mindig szabad, az már kérdés hgoy sok csaj alkalmatlan erre.
2022. okt. 17. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Felmérés!😆
2022. okt. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!