Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a gyakoris felmérésről?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1196..
A szavazottak alapján a gyakorin két társkereső férfira jut egy társkereső nő. A gyakori ismerkedés rovatát megnézve viszont meglepő az eredmény, ugyanis párkeresés kapcsán 10 kérdésből legalább 9-nél férfi keres párt, ha pedig nő a kérdező, simán kap 20-30 kommentek, miközben a fiúk max néhány troll választ.
Mire mutat rá a felmérés?
mondom ezt úgy, hogy srác vagyok, és én is ismerkedtem itt:
egy lány/nő általában nem annyira elkeseredett, hogy itt ismerkedjen, vannak erre kitalált társkereső oldalak, a férfiak pedig (természetesen nem mind, csak a nőknél nagyobb része) "miért ne?" alapon itt is megpróbálja, hátha :D
"10 kérdésből legalább 9-nél férfi keres párt"
Dugó partnert.
A gyk nem társkereső.
Ha senkim sem lenne, akkor is kerülnem ezt a helyet ilyen szempontból
Jó pár éve gyakorizok, nő vagyok. Szerintem itt még nem találkoztam olyan férfi felhasználóval, akivel szívesen megismerkednék. Többnyire inkább az a gondolatom, hogy te jó ég, élőben az utcán remélem sose futok össze vele. 🙈
Az a nő se normális, aki ebből a felhozatalból tud választani.
Bocs, ha valakit megbántottam. De az gondolja végig: akarna ilyen nővel ismerkedni? Ugye, hogy nem! Pont erről beszélek.
"Jó pár éve gyakorizok, nő vagyok. Szerintem itt még nem találkoztam olyan férfi felhasználóval, akivel szívesen megismerkednék. Többnyire inkább az a gondolatom, hogy te jó ég, élőben az utcán remélem sose futok össze vele. 🙈
Az a nő se normális, aki ebből a felhozatalból tud választani.
Bocs, ha valakit megbántottam. De az gondolja végig: akarna ilyen nővel ismerkedni? Ugye, hogy nem! Pont erről beszélek."
Ebből maxmimum annyit jelenthetsz ki, hogy azok közül akikkel találkoztál nincs olyan. Azt nem tudhatod, hogy akikkel nem találkoztál ők milyenek lehetnek. Azt se zárhatod ki, hogy valakivel jól kijönnél. Bár az is érdekes, hogy mit értessz találkozás alatt, privát beszélgetés, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!