Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek mik a legkizáróbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mik a legkizáróbb okok ismerkedés terén, amikre nincs bocsánat és mindenképp kerülitek?

Figyelt kérdés
Mikre figyeltek a legjobbak társkeresésnél? Volt-e tapasztalatotok valamelyik kizáró okkal? Ne felejtsetek ki semmit.

2022. okt. 15. 16:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
66%
Hát, én olyannal se kezdenék, aki tiniként, "beleszólás nélkül" került pszichiátriára. Ok nélkül nem zárnakbe oda senkit, ha nem lett volna bajod, nem tartanak ott .
2022. okt. 17. 22:21
 42/44 anonim ***** válasza:
92%

- bunkó, neveletlen (főleg ha azzal próbál felvágni, hogy bunkó a pincérekkel vagy személyzettel)

- hazugságon kapom

- túl korán szexuális témákat dob fel, intim helyeken tapogat, kétértelmú poénokkal bombáz, f...os képet küld / meztelen képet kér vagy követel

- "negel", azaz sérteget (még ha szerinte poénosan is)

- azzal próbál bókolni, hogy a többi nőt sértegeti

- hímsoviniszta

- agresszív

- csak saját magát tudja sajnáltatni, és csak az őt kikosarazó nőkről meg az exeiről hajlandó beszélni (jobban mondva panaszkodni)

2022. okt. 18. 00:32
 43/44 A kérdező kommentje:
Azt pont nem mondtam hogy bezártak volna meg ott tartottak. De ne mondd már hogy nem hallottál még átmenetileg depis tinit.
2022. okt. 18. 01:01
 44/44 anonim ***** válasza:
33%
Láttam, de attól még tiltólistásak nálam.
2022. okt. 18. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!