Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » .Ti hova jártok ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

.Ti hova jártok ismerkedni, párt keresni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a tó partra szoktam kimenni. Leülök egy padra és nekiállok etetni a galambokat.
2022. okt. 15. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
sehova. ez is egy része a problémának.
2022. okt. 15. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ide,de semmi értelme.
2022. okt. 15. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak gyakorlok inkább.

Szóba állok pl a lepcsòházban minden nekem nem tetsző férfival is, vagy szerelőkkel pizzással,hogy egyáltalán hogyan kell beszélgetni velük.

Mert amikor tetszik valaki nem tudom hogy a bájcsevejgésen túl hogyan lehetne személyesebb beszélgetésbe átvinni.

Tehát a lepcsoházban pl megbeszéljuk teszem azt az időjárást, vagx miert voltak mentők a háznál stb, szerelővel a szerelni valót pizzással meg a pizzát, és itt akadok el mindig hogyan tovabb..

Tehát ha tetszene vki akárhol, pl munkahelyen, gőzöm nincs hogy a szakmain túl hogy lesz abból legalább vmi ismerettség barátság?

Aztán párkapcsolat egyáltalán?

2022. okt. 15. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Folyt

Én gyakorlok tehát a formális csevejeket hogyan kéne átvinni személyes beszelgetésbe. Hogyan kell emberekhez kapcsolódni egyáltalán.

Amator pálya szinten vagyok 30 évesen.

Eddig MINDIG és mindig engem szedtek fel, a pasik irányítják a beszélgetést, ők vezetnek és csak olyanokkal jártam eddig akik tudnak mindent

Én meg azota sem tudok semmit, nekem hogyan kéne ezt!:(

Ezért gyakorlom pl hogyan kéne felszedni egy pizzás fiút vag, szerelőt vagy a postást. Ők a tesztalanyok. De nagyon pancser vagyok!

A pizzással még nem jutottam túl a pizzán, postással meg a leveleken, szerelőkkel a szerelnovalón😭

2022. okt. 15. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:

5 kapcsolatom volt:

(Megismerkedés helyei)

1. Kosárpálya

2. Kávézó (nem randi, ott futottunk mindig össze, 1x utána vittem a kártyáját, akkor kezdtünk jóban lenni)

3. Gyakorlati helyen.

4 Utánkban.

5. Vasútállomás (ő a férjem is)

2022. okt. 15. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ,ha pizzaboy jól néz ki ott nem nagyon kellenek szavak.
2022. okt. 15. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Temetőbe. Volt is egy fogásom, majdnem 3 évig voltunk együtt.
2022. okt. 15. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék már megpihenni a temetőben. Hátha ott rám talál valaki.
2022. okt. 15. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha fiú vagy jöhetsz.

Én írtam a 8-ast is. Lány vagyok.

2022. okt. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!