Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti hogyan szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan szerettek ismerkedni, párt keresni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Haveri körben, esetleg volt iskolatársak, munkatársak, sporttársak között.
2017. okt. 13. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
spontán, ha úgy alakul, az eddigi kapcsolataim ismerősön keresztül vagy épp teljesen véletlen szituációkban ismertem meg. Egyébként soha nem kerestem direkt párt, szuperül érzem magam egyedülállóként is.
2017. okt. 13. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is spontán. Nem jártam konkrétan "ismerkedni" sehova soha. Éltem a kis életemet, aztán találkoztam valakivel aki megfogott, utána vagy összejött vagy nem.
2017. okt. 13. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
sehol?
2017. okt. 13. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresek part sosem. Ha nincs parom, akkor sem vagyok parkereso uzemmodban, hanem elem az eletem. Innentol kezdve nem a hogyan a kerdes, hanem az, hogy kivel. Altalaban tok random ismerek meg olyan sracokat, akik szimpatikusak, munkahelyen, haveri koron keresztul, valami torzshelyen ha mas is gyakran jar oda, stb... Ha meg nincs senki aki szimpi epp akkor nem foglalkozom a temaval.

Ez csak a ferfiak maniaja, hogy ahogy kilepnek a lakasbol, mar keresik a csajok kozott az uj baratnojeloltet az utcan, boltban, buszon, akarhol... De ilyen random leszolitgatokkal pl fix, hogy sosem ismerkednek.

2017. okt. 13. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
5ös nagyon jól leírtad. Nem kell erőltetni,ha nem egyszer valahogy megismer valaki valakit és a szimpátia alapján alakúl ki a szerelem! Nem erőltetni kell,hogy most mindenképp kapcsolat kell!
2017. okt. 13. 20:02
 7/12 A kérdező kommentje:

És ha nekem évek óta nem történik ilyen "spontán" dolog, amiből alakulhatna valami, akkor mit csináljak? Szärjak az egészbe? Vagy próbálkozzak élőben utcán/kocsmában/szórakozóhelyen?

Mert most úgy tűnik, hogy nektek tökmindegy az egész.

2017. okt. 13. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Hobbid csak van...közös èrdeklődèsi kör az jó kezdetnek! Járj sokat a való világban nyitott szemmel. Bár a fb csoportokban is lehet ismerkedni. Egy sorozat fan clubb csoportban alakúltak ki olyan ismerettsègek amik randira vìve többre is èrdemesek voltak.
2017. okt. 13. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nekünk tökmindegy az egész, mert nem vagyunk kapcsolatfüggők, nem fogunk egész nap kapcsolat után kajtatni. Ha jön akkor jön, ha nem akkor nem. De annak semmi értelme, hogy eljárok mindhova pasizni, csak hogy legyen már végre valaki.
2017. okt. 14. 07:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor minden pasi, aki kezdeményez az kapcsolatfüggő?
2017. okt. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!