Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők csak a Chad-ekre mennek, akkor miért panaszkodnak utána, hogy "minden férfi" szemét?
A átlag nő csak a jóképű vagánycsávókat veszi észre, az átlagemberen keresztül néz. Ebből kifolyólag a Chad-ek simán megtehetik azt, hogy átverik, kihasználják a nőket, mivel úgyis lesz másik.
De a nők miért lepődnek meg és panaszkodnak, hogy ezek után kihasználják őket? "Minden férfi szemét, átver, nincs egy hűséges, normális ezen a világon!" kirohanásokat szoktak produkálni.
Csak itt a "minden férfi" alatt a férfiak top néhány százalékát értik, akiket ők férfinek tekintenek.
Szóval aki “chad” az tuti átver, de aki nem “chad” az automatikusan “jó fiú”?
Egyébként ezek az általánosító, “minden férfi/nő xy” mondatok mindkét oldalról gyerekesek.
#1 Nem. Ki állított ilyet, hogy aki Chad, az tuti átver, aki nem, az jófiú?
Én csak azt mondom, hogy a Chad-ek között azért van több átverő, kihasználó gerinctelen, mert ők megtehetik, értük sorban állnak a nők. Nem számít, hogy átveri az aktuálisat, úgyis jön másik.
A nők pedig abból kiindulva, hogy az általuk férfinek tartott Chad-ek mit csinálnak, egy kalap alá veszik az összes férfit, holott az átlag férfin ők keresztül néznek, szóba se állnak vele, kizárólag a top néhány százalékkal.
Ott van a kérdésben válasz. Minek akarod provokálni az olvasókat?
Igen, a nők túlzónak. Minden férfi alatt csak azokat értik akik nekik tetszenek amúgy de atvertèk őket. A hétköznapi átlagjóskákat emberszámba se veszik.
#3 Nem magamból indulok ki, hanem az emberi természetből.
Ha valamiből neked nincs hiányod, sokkal könnyebben eldobod, lecseréled, semmibe nézed. Nézd csak meg a fejlett nyugati országokban, pl. az USA-ban az élelmiszerpazarlást vagy vízpazarlást, és nézd meg egy szegény, mondjuk afrikai országban.
Egy szegény ember sokkal jobban megfontolja, mire költi a pénzét, sokkal jobban vigyáz a dolgaira, mert neki sokkal több munkába került azt megvenni, mint egy gazdagnak.
Ugyan ez van a társkeresésnél is. Egy olyan férfi, akiért sorban állnak a nők mert jól néz ki, sokkal kisebb valószínűséggel fogja úgy becsülni a partnerét, mint egy átlagos férfi, akinek rengeteg vérrel, verejtékkel, idővel járt, hogy összejöjjön a partnerével.
Ez az emberi természet, nem kell a magyarázkodás, hogy én vagyok az elmebeteg incel, magamból indulok ki, stb. Aki kicsit is képes gondolkodni és átlátni a társadalom működését, pontosan tudja, hogy ez így van.
Szerintem pedig nincs így. Nem írtam, hogy elmebeteg vagy vagy hogy incel, nem kell neked sem belelatni többet.
Én jól nézek ki, minden beképzeltség nélkül. Visszajelzések alapján és a tükör alapján mondhatom, plusz foglalkozok is magammal. Mégis emberként kezelem a többieket és nem lecserélhető árucikként. Persze mindenki fejébe nem látok, ahogy te sem. De úgy vélem, azért mert valaki jól néz ki, még nem fogja kevésbé megbecsülni a másikat.
"Csak itt a "minden férfi" alatt a férfiak top néhány százalékát értik, akiket ők férfinek tekintenek."
Te meg "nők" alatt azt az 1-2%-ot érted, akik vagy tényleg echte férfigyűlölők, vagy nem sikerült lejönniük a 19. századi lányregényekből tanult szerelemeszményről, és kicsit megütötték magukat. A maradék 98-99% NEM tesz általánosító kijelentéseket.
Vicces, hogy számonkéred az általánosítást, miközben te is pontosan ugyanazt teszed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!