Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhet az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhet az átlag ember ilyen lányt maga mellé?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 15. 08:10
1 2 3
 21/25 Noren1989 ***** válasza:
8%

#20, ízlés kérdése.

Tudod az ízlés olyan, mint a bal láb.

Nem mindenkinek jutott belőle.

2022. okt. 15. 12:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Gyúrd ki magad, de nem elég egy naturál forma, szteroidos 50 centis szálkás bicepsz+ legyél mellé gazdag "vállalkozó". A vállalkozót azért tettem idézőjelbe, mert ilyesmi figurák gyakran szteroid adok veszekből és egyéb bizniszből is élnek.

Nézd meg a nemrég meghalt M Richárdot. Már csak a külseje is tipikus bűnözőé volt és mégis milyen cicababája volt. A másik nemrég elhunyt bűnözőnek Berkinek is jó csajai voltak.

Persze ha lebuksz valami illegál biznisszel, nem én tanácsoltam. muhahahahahahahaha

2022. okt. 16. 21:27
 23/25 anonim ***** válasza:

"Felhívod a Providentes csajt, eladósítod magad 5 évre, aztán keresel egyet a rosszlányokon vagy valami egyéb prosti oldalon, és kibérled egy órára."

És még tán jobban is járna, ha a providentes csajt fúzné meg, nem a rosszlányokos csajt! muhahahahahahahaha

2022. okt. 16. 21:30
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 Még a rosszlánnyal is jobban járna, mint egy barátnővel :)
2022. okt. 17. 07:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi a ráknak kellene neked ilyen nő? El szeretnéd tartani? Milliókat szeretné rákölteni? Minek? Azt hiszed hogy az ágyban valami csúcskategória lenne? Haver, el vagy te tájolva nem is kicsit.
2022. okt. 17. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!