Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfi kis túlsúllyal 170 centis magasággal már teljesen elfelejtheti, hogy egy szép csinos 20-25 éves barátnője legyen ha nincsenek milliárdjai?
Ezt egy férfi megérzi, volt több apróság , egyedül az volt megtévesztő, hogy jóestéttel köszönt nem sziával de azt betudtam annak, hogy csak tisztel és meg van illetődve miattam és zavarban van
Utána meg az, hogy a pénzt eltette és akkor se adta vissza amikor rendőrt hívott az mindennek a legalja
Nem mindegy, hogy izom vagy zsír, az izom nehezebb és nekem erős vázizomzatom van amúgy sem 70 kg egy ilyen erős vázimzatú férfi normál súlya, szóval nincs rajtam 30 kg egyáltalán, jó ha 20 kg , de az is más átlag férfinél inkább ilyen 15 ha átszámolom magamra
Igazgatta a haját , rápillantott többször az intim zónámra, stb
Sose voltam 110 kg
https://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__64..
várj csak, hát ez is te voltál anno, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!