Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy találok olyan nőt, aki szeret?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem hiszek benne. Nem a külsőm, nem a belsőm és nem a viselkedésem miatt, hanem mert egyszerűen nem vagyok olyan, mint a többi férfi. Nem vagyok se vonzó, se férfias. Nem vagyok egy alfa-hím, nem tudok vezetni tánc közben. Nem azt csinálom, amit akarok, hanem, amit meg tudok csinálni. Céltudatos vagyok, de sikertelen és nem hiszek magamban. Nincs munkám, se autóm, se házam. Elvégeznék egy főiskolát, hogy sikeresebb legyek, de minden ismerősem azt mondja, hogy nem fog sikerülni. Néha már én se tudom, mit gondoljak.

Tele vagyok frusztrációval és csalódottsággal.

Találtam egy nőt társkeresőn és beszélgetünk, de kétlem, hogy egyáltalán rövid kapcsolat lesz belőle. A nők nem szoktam hozzám vonzódni.

2022. okt. 14. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Megpróbáltad?

Nem csak gondolkodtál rajta, vagy próbálgattad, hanem MEGPRÓBÁLTAD?

Nem hiszem!

Én kiküzdöttem magam onnan ahol felnőttem. Igenis tettem küzdöttem, ha kellett kicsit szenvedtem. De elértem az eddigi céljaim.

Most szervezem át az életem. Nem kesergek, hanem teszek a rossz időszakom ellen! Igenis, úgy érzem, hogy jó irányba haladok.

Nem kesergek rajta. Mert te azt teszed. Nem ismered be, de azt teszed.

2022. okt. 14. 12:11
 12/15 A kérdező kommentje:
De már 3x megpróbáltam. Negyedszerre sikerül fog?
2022. okt. 14. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Olvastam az előbb itt egy kérdést. A pali azért nyavajog, mert a csaj fut utána és többet akar tőle. Írj rá hátha átadja neked eme nemes feladatot. Win-win.

Amúgy meg , amit írtak az a baj. Ne legyél ilyen negatív, próbálkozz.

2022. okt. 14. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nos, lássuk...

Autóm nincs, nem is szeretnék. Jogosítványt se. Ahová kell, oda el tudok jutni tömegközlekedéssel is, és kevésbé veszélyes, mint a személygépjármű.

Saját lakásom nincs, szüleimmel élek, így legalább a fizetésem több, mint fele nem albérletre megy el, és ameddig barátnőmmel össze nem akarunk költözni, nem látom értelmét, hogy csak az elvek miatt elszórjak havi 100+ ezret egy alsó kategóriás albiért.

És igen, van barátnőm, akivel imádjuk egymást.

Viszont sehol nem lennék, ha olyan lenne a hozzáállásom, mint neked. Hidd el, értelmesebb körökben nem az autón, és a házon fog ez múlni. De még önmagában nem is a munkán, vagy a végzettségen. Viszont a hozzáállásod, a kisugárzásod nagyon sokat számít. Így sem kizárt, hogy valaki belédszeret, de ha te már eleve passzolod a kevés számú jelentkezőt is, mondván "úgysem sikerül", akkor tényleg nem fog.

"Azt mondják, nem fog sikerülni". És?? Ők talán istenek? Vagy jövendőmondók? Tudod, nekem hányan, és miket mondtak? Általánosban is a saját osztályfőnököm mondta, hogy én össze fogok roppanni a gimnázium jelentette teher alatt. Mondjuk az igaz, hogy utólag belátom: másik iskola jobb lett volna, de nem azért, mert annyira hú, de rengeteget tanultunk volna, hanem mert ahol a 10 tanárunkból 6 olyan, hogy iskolának a közelébe sem szabadna engedni, vagy nem tanít, vagy egyéni szimpátia alapján értékel, stb. De ez más kérdés. Elvégeztem. Leérettségiztem, továbbtanultam.

Aztán arra is sokan azt mondták, hogy én aztán nem végzem el. A család anyai ága bíztatott, de apai ágon már szégyenként könyvelték el, hogy milyen mihaszna vagyok, amiért tanulok, én semmit nem érek. A tanáraim nagy része szerint semmi esélyem a diplomáig eljutni. Azóta van egy diplomám, két OKJ-m, két nyelvvizsgám, és szakmai versenyen országos 10. helyem. Ha eleve a startvonalnál elhasalok, csak mert mások azt mondták, hogy nem fog sikerülni, akkor most hol járnék szerinted?

Igen, lehet, hogy valami nem sikerül. Nekem sem sikerült minden. De az élet nem fekete-fehér. Nem csak a két véglet létezik, hogy vagy minden sikerül, vagy egy rohadt nagy nulla vagy. Volt bizony olyan nyelvvizsga, amin elhasaltam. És? Sokaknak egyetlenegy sincs, nekem meg van kettő. Az, hogy egy harmadik nyelvből nem sikerült, miért lenne kudarc? Legalább azt is beszélem, és megértem valamilyen szinten.

"Mert eddig nem sikerült".

És??

"Negyedszerre sikerül fog?"

Vagy igen, vagy nem. Egy biztos: ha nem próbálod meg, akkor nem fog sikerülni.

Nem mellékesen: ha valami nem sikerült, akkor érdemes átgondolni, hogy miért nem? És hogy mit lehet ilyenkor tenni. Lusta voltál? A hozzáálláson lehet változtatni. Nem értetted? Miért nem? Hiányosak az alapismereteid, vagy túl erős neked? Megfelelő felkészüléssel sok mindent át lehet ám hidalni! Netán ott is már a startvonalnál egyből feladtál mindent? Szintén hozzáállásbeli probléma. Vagy nem is szeretted? Egyáltalán: neked megfelelő szakra jártál?

De ha úgy érzed, nem neked való a főiskola, akkor sem dől össze a világ. Azon kívül is van élet.

Ja, és táncolni nem szeretek. Barátnőm sem. Ilyen is van.

2022. okt. 14. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:

A nőknek régen azért kellett férfias férfi, hogy védelmezze őket és leendő gyereküket, hogy stabilitást biztosítson, mikor őt elragadják a túlzott érzelmei, hogy támasz legyen a nehéz időkben.

Manapság azért kell, amiért egy agyonjátszott játékkal is max nehézségi szinten nyomod. Mert simpekkel, önjelölt lábtörlőkkel, nagyra nőtt gyerekekkel és anyámasszonykatonáival tele a padlás. Régen ezeknek még adtak esélyt a ducibb, előnytelenebb külsejű nők, manapság az online társkeresők óta, a közösségi média előretörése óta és a turizmus fellendülése óta már ők sincsenek ráutalva arra, hogy hozzád hasonlókkal jöjjenek össze.

2022. okt. 14. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!