Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találok olyan csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan csajt aki szeret szabadban szexelni? Mindegyiknek olyan nagy a szája, és mikor szabadban kéne szexelni, akkor hirtelen félénkek lesznek.

Figyelt kérdés

2018. aug. 13. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyszer szexeltem erdőben de végig azt éreztem, hogy bámulnak. Nem volt ott a 4 fal, csak a tér mindenhol. Miért nem mennek bele, mit mondanak?
2018. aug. 13. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyanítom csajt se találsz, nemhogy olyat, aki szereti a publikus dugást.

Én rendszeresen élek ennek a hóbortomnak, de ehhez meglehetősen sok bátorság kell, és meglehetősen sok exhibicionizmus.

2018. aug. 13. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen keresel, vagy nem jó az időpont illetve a hely amikor megtervezitek ha nekem is kétségeim lennének én sem mennék bele akármikor akárhol :) pedig izgató és nagyon szeretek is nyilván helyen szexelni :)
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem találok olyan csajt aki szeret szabadban szexelni?

Ezt mi szerinted honnan tudjuk?!

5/9 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell a szabadban szexelni ?!
2018. aug. 13. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Amelyik kutya ugat, az nem harap. A legtöbb szájhős ugyanúgy sötétben, misszionáriusban csinálja, mint a szentfazekak. Semmi fantázia, semmi merészség, semmi mozgás. Sokan azt se tudják miről beszélnek, csak mindenáron ki akarják színezni a szexuális életüket, hogy ettől menőbbnek, kívánatosabbnak tűnjenek. Vagy fizetős oldalon keress, vagy ne dőlj be a hamis, túlzó ígéreteknek. Én pl. szeretem a szabadban, de ezt is csak a páromnak árultam el néhány hónap után, idegenben nem tudnék ennyire bízni. Lehet ők se bíznak benned, ezért táncolnak vissza. Ismerkedj egy kicsit tovább és először kihaltabb helyekre vidd őket, ahol mindenképp takarásban lehetnek, ha véletlenül arrajárna valaki. Aztán szépen fokozatosan...
2018. aug. 13. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Engem már szopott le szűz csaj erdő szélén...
2018. aug. 13. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem csak veled nem akarnak mutatkozni nyiltan, nem vagy az a kategória akivel a lebukás szexi
2018. aug. 13. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon izgató szabadban a szex már több alkalommal és több helyen is próbáltuk...
2018. aug. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!