Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy találok olyan nőt, aki szeret?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem hiszek benne. Nem a külsőm, nem a belsőm és nem a viselkedésem miatt, hanem mert egyszerűen nem vagyok olyan, mint a többi férfi. Nem vagyok se vonzó, se férfias. Nem vagyok egy alfa-hím, nem tudok vezetni tánc közben. Nem azt csinálom, amit akarok, hanem, amit meg tudok csinálni. Céltudatos vagyok, de sikertelen és nem hiszek magamban. Nincs munkám, se autóm, se házam. Elvégeznék egy főiskolát, hogy sikeresebb legyek, de minden ismerősem azt mondja, hogy nem fog sikerülni. Néha már én se tudom, mit gondoljak.

Tele vagyok frusztrációval és csalódottsággal.

Találtam egy nőt társkeresőn és beszélgetünk, de kétlem, hogy egyáltalán rövid kapcsolat lesz belőle. A nők nem szoktam hozzám vonzódni.

2022. okt. 14. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Mert negatív vagy és ez sugárzik belőled... Én se jönnék össze olyannal, aki csak nyavalyog, hogy szerencsétlen...

Én is, mégis annak örülök, ami van és nem amiatt kesergek, ami nem jön össze...

Amúgy meg ez a szánalmas duma a fősuliról... Növessz már észt. Ha akarsz tanulni, akkor jelentkezz. Mi az, hogy mások azt mondják és akkor már meg se próbálom...Szörnyű ez a hozzáállás. Így nem fogsz találni senkit.

2022. okt. 14. 11:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem nyavalygok.
2022. okt. 14. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Akkor olvasd újra amit írtál és mond el, hogy mégis mit csinálsz, ha nem azt...? :)

Persze. Minden lehetséges. Ezt minden épeszű ember tudja. Minek a kérdésed?

2022. okt. 14. 11:23
 4/15 A kérdező kommentje:

"Minden lehetséges"

Nem. Sajnos nem.

2022. okt. 14. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

"de minden ismerősem azt mondja, hogy nem fog sikerülni."

Keress új ismerősöket. Amúgy ha tényleg céltudatos vagy fel fogod tudni építeni az életed. Ha ennyire nem hiszel magadban próbálj keresni pszichológust.

2022. okt. 14. 11:29
 6/15 A kérdező kommentje:
De többen azt mondják, hogy nem sikerül a fősuli, akkor csak kidobott pénz és idő. Legalábbis anyám, de szerintem depressziós.
2022. okt. 14. 11:34
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha valaki céltudatos, akkor nem lép vissza csak azért, mert mások nem hisznek benne.

Egy céltudatos ember addig megy, míg el nem éri a célját. Akkor hogy lehetsz sikertelen...?

Szerintem tévedésben vagy magaddal kapcsolatban, vagy valami fogalomzavar van.

Miért kéred ki olyanok tanácsát, akik lekicsinylenek...? Miért feltételezed eleve a bukást?

Nincs önértékelésed és kishitű vagy. Fordulj szakemberhez vagy végezze el valami önfejlesztő tanfolyamot.

Vagy cseréld le a barátaidat...

2022. okt. 14. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet a legtöbb nő altalaban csak minél több pénzt akar kifacsarni a "pasijabol".
2022. okt. 14. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Hogy vagy céltudatos, ha inkább feladod mert mások azt mondják?

Ilyenkor kell rátartinak lenni, hogy CSAK AZÉRT IS MEGCSINÁLOM.

Ilyen hozzáállással semmiben nem leszel sikeres, mert mindig lesz aki le akar beszélni. Ha én hallgatok az ilyen emberekre, akkor nincs egy jól fizető munkám, egy jó végzettségem, saját lakásom és a koromhoz képest egész jó egzisztenciám.

Mert tudom, hogy képes vagyok rá! Kitartok és küzdök. Nem keseregni kell.

Ez a kisember átka, hogy csak kesereg. Nem megpróbál tenni ellene, ha így vagy úgy nem megy, akkor másképpen.

Nem irreális céljaid vannak! Ezek mind elérhetőek.

2022. okt. 14. 12:03
 10/15 A kérdező kommentje:

"Miért feltételezed eleve a bukást?"

Mert eddig sem sikerült.

2022. okt. 14. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!