Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak az emberek könnyen kapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés

Szakítás után nekem akár évek is eltelnek egyedül, első kapcsalatom után (6 évig tartott) kb 4 év kellett mire új kapcsolatom lett, pedig már nem érdekelt az exem. Aztán lett egy pár hónapos kapcsolatom, de nem éreztem,hogy működne ezért szakítottam. Azután újabb 4 év telt el mire a legutóbbi kapcsolatomba kerültem, kb 4 hónapja ért véget és most megint azt érzem,hogy kelleni fog újabb 4-5 év "pihi". Mások,hogy tudnak szakítás után már pár hónappal ismerkedni még akkor is,ha még mindig szenvednek szakítástól?

Egy férfire sem tudok ránézni,nemhogy új kapcsolatba kezdeni.

2022. okt. 14. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Vannak, akik könnyen túllépnek a múlton, és vannak, akik nehezen. Még olyan is akad, akit egy sikertelen kapcsolat annyira megvisel, hogy inkább végleg egyedül marad.
2022. okt. 14. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag a szakítás pillanatától nyitott vagyok egy új kapcsolatra. De volt olyan barátnőm, aki a nagy szerelme után 5 évig egyedül volt. Nem vagyunk egyformák. Én nem szeretem sajnáltatni magam.
2022. okt. 14. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Könnyebb túllépnem rajta, ha megismerek mást, ilyen egyszerű. Persze nem pár napon belül. Szoktam adni magamnak 2-3 hónapot, hogy kicsit egyedül lehessek, de olyankor is lefoglalom magamat. Nem jó időtöltés keseregnem, persze megértem ha valakinek több év kell, én viszont azt nem bírnám.
2022. okt. 14. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szerettem valakit igazán, és nem én szakítottam, akkor nekem is évek kellettek, de mikor bennem érlelődött meg a szakítás, mert csak baráti érzelmeim voltak, akkor nem kellett semmi idő, sőt megkönnyebbültem.
2022. okt. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!