Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékelik túl magukat a kapcsolatban lévő emberek?
Több ismerősöm is aki kapcsolatban van, megjegyzi, hogy milyen jó nekem hogy én egyedül vagyok(mennyi jó csaj van) és a tinderre mint valami mágikus alkalmazásra tekintenek, amire ők nem regisztrálhatnak meg amúgy is azon kb 1 nap alatt becsajoznának. Adják a jobbnál jobb tanácsokat, mi kell a nőknek. Meg persze ha ők lennének szinglik milyen jól csinálnák :D
Tényleg ennyire elveszi a párkapcsolat az ember egóját? csak azért mert nekik szerencséjük volt.
Meg miért hiszi minden kapcsolatban lévő férfi, hogy ők 10/10-es pasik és a tinder olyan mint valami bordélyház, ahol jobbra húzol valakit és este már szexeltek?
Én lemerném fogadni, ha ezek az emberek egyedül lennének hónapokig szenvednének, hogy egy csaj is szóba álljon velük :D Nem fogják fel, hogy milyen szerencsések, mert épp összefutottak véletlen azzal a csajjal az egyetem alatt.
Mert ezek a pasik "fejben" már minden csajt *sikeresen* összeszedtek és csak azért nem szedték össze, mert nekik tilos.
Találkoznak valakivel egy kocsmába, aki rájuk mosolyog, és már el is könyvelte, hogy "Bejövök a csajnak, összejöhetnék vele. De nem lehet, mert barátnőm van, szóval nem teszem."
Így persze könnyű fejben csajozni.
Az életben ez úgy nézne ki, hogy bepróbálkozik a csajnál és kiderül, hogy
1. A csaj csak kedvességből mosolygott.
2. A csajnak pasija van.
3. A csajnak az elején tényleg bejött, de aztán inkább visszakozik, mert a csávó próbálkozása már nem szimpatikus.
4. A csajnak tényleg bejön, de a srác jön rá útközben, hogy mégse kóser a dolog, mert amúgy bolond a lány.
5. Tényleg lesz valami a dologból.
Na most ha az ember párkapcsolatban van, és csak gondolatban "csajozik", akkor az első négy pont nem jut eszébe. És azt hiszi, hogy ez úgy megy, hogy csak oda megy, és azt mondja:
"Hello bébi, haza kísérhetlek?"
Erre a csaj: "Persze megbízom benned és gyere is fel az ágyamba!"
És ennyi a történet vége. Azon már nem is gondolkodnak, hogy másnap reggel mi lenne vagy akármi. Csak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!