Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasirol aki egy szobamerleggel a hóna alatt mászkál és randira hiv noket s arra ülteti őket s minden alkalommal megméri hogy hány kiló a randi előtt meg után?
Pszichológus szakvizsgára készülő ismerősömnél beajánlanám: remek esettanulmány lehetne belőle.
Bár lehet, hogy ez már az a kategória, akit inkább a pszichiátereknél kéne.
És miért kell ehhez mérleg? Nincs szemed, meg eszed? Nem látod mennyit evett? Nem tudod mennyit fizettetek...??
Az ilyenek meg csodálkoznak, hogy nincs senkijük...Omg.
Engem csak a kocsim fogyasztása érdekel, a feleségemé nem.
Egyébként kapásból minden nőre igaz, akit csak ismerek: nagyon keveset esznek, legalábbis énhozzám képest. Ez különösen akkor vicces, amikor születésnapra készülünk, tortát akarunk rendelni, és a vendégek számából meg akarjuk saccolni hány szeletes torta lenne jó. Volt, hogy a saját fogyasztásomból indultam ki, és alaposan túlméreteztem a dolgot. Az alkoholnál még jobban túlbecsülném a fogyasztást, ha a nőket magamhoz mérném. De húst is legföljebb feleannyit esznek, mint én.
Szóval, incelkém, inkább a nők vizsgálhatnák a férfiak fogyasztását, mert az sokkal nagyobb tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!