Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok nektek mennyire red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mennyire red flag ha a lány nem ír helyesen?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem Tinderen egy sráccal meg volt a kölcsönös szimpátia de pár nap után el kezdett ghostingolni...Nem szeretem az ilyet ráírtam h legalább adjon magyarázatot. Erre azt mondta, hogy nem írok helyesen és szerinte emiatt igénytelen vagyok. Igekötők helyesírását és vessző és mondatvégi írásjelek használatát mondta.

Ilyen komolyan van? Soha nem találkoztam senkivel a magyar tanáron kívül akit ez kicsit is érdekelt volna. Csak szerintem kamu az indok?

2022. okt. 13. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdésleírásod is borzalmas, nem csodálkozom a srácon. Nálam se lenne esélyed.
2022. okt. 14. 05:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig elképedek, szerintem egy idegen nyelv legalább alapszintű ismerete alap kéne legyen a mai világban. Aztán mindig pofán vág a valóság, mikor eszembe jut, hogy a legtöbb magyar még magyarul sem tud...
2022. okt. 14. 06:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is instant bann ha valakinek szar a helyesírása. Ez van, lehet utálni érte.
2022. okt. 14. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Lehet valaki diszgráfiás/diszlexiás is, az nem tehet róla. Ha kezelik is, még felnőttként is vannak maradványtünetek, amik megmutatkozhatnak az ember helyesírásában. Kár, hogy a legtöbb esetben nem erről van szó.

Egyébként meg sosem késő megtanulni helyesen írni, csak sokat kell hozzá szövegekkel foglalkozni (olvasni és írni), és ráragad az emberre. Nekem a rossz helyesírás az üzeni, hogy nem foglalkozik az adott ember szövegekkel, és az számomra taszító, ha egy felnőtt ember nem olvas napi szinten legalább híreket, cikkeket, amik érdeklik.

24N

2022. okt. 14. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé, mint amikor képtelen magyarul írni.
2022. okt. 14. 09:07
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
egy kicsit zavar, volt már ilyen helyzet, tudta magáról a lány hogy nem ír helyesen, és ha valamit nem értettem, megkérdeztem, leírta úgy, hogy megértsem...élőben pedig semmi gond nem volt vele, szóval csak emiatt nem hagytam ott
2022. okt. 14. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!