Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok nektek mennyire red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mennyire red flag ha a lány nem ír helyesen?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem Tinderen egy sráccal meg volt a kölcsönös szimpátia de pár nap után el kezdett ghostingolni...Nem szeretem az ilyet ráírtam h legalább adjon magyarázatot. Erre azt mondta, hogy nem írok helyesen és szerinte emiatt igénytelen vagyok. Igekötők helyesírását és vessző és mondatvégi írásjelek használatát mondta.

Ilyen komolyan van? Soha nem találkoztam senkivel a magyar tanáron kívül akit ez kicsit is érdekelt volna. Csak szerintem kamu az indok?

2022. okt. 13. 21:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kamu. De van az az íráskép, ami visszataszító.
2022. okt. 13. 21:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is probléma lenne ez
2022. okt. 13. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kiábrándító, habár kicsit durva volt ezt így megmondani. Engem nem az elgépelés zavar, és nem is az, ha valaki helytelenül ír le valamilyen nagyon specifikus tulajdonnevet, de az igekötőket tudja már helyesen használni.
2022. okt. 13. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az még a halálom, mikor valaki annyira tróger, hogy még a kérdőjelet sem teszi a kérdései végére. Ilyenkor mindig visszakérdezek, hogy ezt most mondod vagy kérdezed. De soha nem érti egyik se..
2022. okt. 13. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Már ne is haragudj, de valami embertelen az írásképed. Ha egy srác így írna rám, én válaszra sem méltatnám.

N/25

2022. okt. 13. 21:53
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
Engem az jobban idegesít, ha valaki a valós vagy képzelt írástudását erőlteti másokra (ezzel mintegy felsőbbrendűségét bizonygatva).
2022. okt. 13. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Részemről elég taszító tud lenni, amikor a másik fél helyesírása (nemtől függetlenül) pocsék. Egy-két elgépelés nem gond, megesik. Nyilván sietve ír, nem olvassa vissza, mert gyorsan akar reagálni egy véleményre.

De amikor hemzseg az írása a súlyos hibáktól, vagy lustaságból elhanyagolja az ékezetek használatát (nem hiszem el, hogy minden ilyen felhasználó külföldi billentyűzeten ír), az igénytelen.

2022. okt. 13. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtani hibák gyakorisága és a primitív fogalmazás nagyon taszító.
2022. okt. 13. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én felvállaltan nyelvtannáci vagyok, a rossz helyesírás nálam kizáró ok. Ezzel szemben viszont a jó helyesírás és fogalmazás nagy pirospont.
2022. okt. 13. 22:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem kizáró ok, de tudjam már, hogy mit akar írni a másik fél. Ha nem értem, akkor hanyagolom a csajt. Később felesleges viták lesznek belőle (tapasztalat) és nagyon nincs ilyenekhez idegzetem.
2022. okt. 13. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!