Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha az első osztályú mérnök-informatikus fickótok, akit bazi nagy szerencsével fogtatok meg, kipenderítene titeket és ezután csak selejtes ürgéknél lenne esélyetek?
18
Mert vannak itt paran akik kevesebbet keresnek es azt hiszik egy jol meno informatikus mar keres annyit, hogy nok a penze alapjan ot fogjak valasztani. Nem fogjak, mert egy szep no talal jol kinezot is, aki legalabb ennyit keres, ha nem tobbet.
22
Oké, de miért PONT a mérnök-informatikus. :D Lehetett volna szoftver fejlesztő, villamosmérnők, ügyvéd, top menedzser stb. Valakinél mégis ez akadt be. 😂
Most azon túl, hogy a férjem történetesen mérnökinfós (amúgy szerintem jól néz ki, és csak szórakoztató mértékben kocka, szóval kikérem a nevében is ezeket a gonosz sztereotípiákat :D ), ha esetleg netalántán kipenderítene bármilyen okból is, keresnék egy olyat, aki minimum felér hozzá. Minden eddigi kapcsolatom felülmúlta az előzőt, szóval a párválasztási kritériumok is mindig egyre feljebb és feljebb kúsztak. Szóval vagy keresnék egy nála is jobbat, vagy ha nem lenne ilyen, akkor maradnék macskás öregasszony. Azaz nem, mert már van két gyerek, szóval annyira magányos nem lehetnék. Meg amúgy jól nézek ki, szóval kalandra bármikor találnék vonzó pasit, ha szükségem lenne egy kis kósza szexre, de kapcsolati szinten biztos nem adnám alább a mostani szintnél.
Mondjuk hozzátenném, hogy itt nem az anyagiakról beszélek, hanem az emberi oldalról, sajnos hiába keres iszonyat jól a férjem, nem ez a fő megkülönböztetője a többi pasihoz képest. Sok pénzt keresni gyakorlatilag bárki tud, akiben van elég IQ és kitartás, de jó embernek lenni nehéz.
A "bazi nagy szerencsémmel" megismerkednék egy építészmérnökkel vagy kertészmérnökkel, vagy akármilyen más foglalkozású férfivel, akivel bejövünk egymásnak.
Legalább érdekes lenne nekem, ha a munkájáról beszél, nem úgy, mint egy informatikus.
Tehát szerencse összejönni egy olyannal, aki utána lazán kipenderít?
Mesélj még, kérlek!
"#9: A 4-es írta, hogy kollégát választana."
Nem feltétlen, csak arra utaltam, hogy mivel ilyen körökben mozgok, mivel magam is az vagyok, nem "bazi nagy szerencsének" érzem, hanem teljesen magától értendő dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!