Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha az első osztályú mérnök-informatikus fickótok, akit bazi nagy szerencsével fogtatok meg, kipenderítene titeket és ezután csak selejtes ürgéknél lenne esélyetek?
Párkeresésnek mi köze a szakmai kompetenciához? Attól hogy egy nő hülye még nézhet ki nagyon jól.
13
Nem érted, papa... TE nem kellesz senkinek. XD
14
Ez nem teljesen igaz. Rondáknak tetszettem már, nem is egynek, de azok nem nők. Viszont valóban csúcskategóriás nőknek, akik nekem tetszenek egynek se, hiába keresek sokat. Úgyhogy a kérdező kérdése is totál értelmetlen. Kinézet számít, egy IT-s legyen akármilyen jó 1-1 extrém példától eltekintve nem tud annyit keresni, hogy a külseje ne legyen a követelmények között nők oldaláról.
Ha a ronda nő nem nő, akkor a ronda férfi sem férfi. Csaxólok.
Amúgy
Mellékes kérdés egyébként, de mi ez a mérnök-informatikus fétis a Gyakorin? :))
Nyilván nem szakma alapján választok párt, de ha már mondani kéne "vonzó" foglalkozásokat, akkor a mérnök-informatikus nem lenne benne a top 10-ben. :D És ezzel szerintem sok nő így van.
#18 én sem értem, meg is írtam hogy nem kéne soha mert közünk nincs egymáshoz, nem tudnék egy kockával mit kezdeni, de lepontoztak :D
Mondjuk lehet hogy inkább azért mert incelkék szemét csípték az olaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!