Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk, önbizalomhiányos lány hogyan ismerkedjen fiúkkal?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 21:28
11/12 anonim válasza:
#10: Sajnos olyanba is belefutottam már. A többség viszont olyan, mint a kérdező, de ők sem sokkal jobbak. Akármilyen türelmes vagy velük, akármennyire elnéző vagy a hibáikkal, félelmeikkel, akkor sem mész velük semmire. Őszintén szólva én már rég belefáradtam abba, hogy megpróbáljam meggyőzni és megismerni az ilyen embereket, unom a felesleges körök lefutását. Közülük a legtöbben nem egyszerűen félénkek és önbizalomhiányosok, hanem ez már beteges szinten van náluk. Amikor hosszú hónapokig tartó intenzív beszélgetés után sem bíznak benned, az elég hervasztó tud lenni.
12/12 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, sokáig egyedül is maradtam, mert azt hittem, buliban meg diszkóban kell ismerkedni. Felejtsd el. Az önbizalomhiányos lányok ilyen helyeken csak a petrezselymet árulják vagy megfőzhetik a virslit, amitől csak még jobban elmegy az önbizalmuk. Valamiben jónak kell lenned, és ott kitűnve szerezni barátokat -- fiúkat és lányokat is (a lányoknak sokszor normális fiútestvéreik is vannak). Lehet ez sport, kutyatenyésztés, nyelvtanulás (tolmácsolás), tánc, vitorlázás, kirándulás, mittudomén, ami érdekel. Ha ülsz otthon és nyomkodod a telefont, akkor vénlány maradsz. 11-esnek meg azt üzenem, hogy az önbizalomhiányos ember nem egyenlő a flepnis hülyével, kár, hogy az utóbbiakat kaptad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!