Elsősorban fiúk6férfiak véleményét szeretném kérni!?,de lányok/nők álláspontjátra is kíváncsi vagyok
A tükör torzít.
Személyes preferenciàm a kis popsi, emellett.
Viszont kételkedem benne, hogy a fenti jellemzők mellett te valami elképesztően eltérő, orbitàlis feneket villantanàl.
Vàlaszom: ne aggódj miatta!
Ja, férfiként az a csaj látná az én seggem, hülyét kapna :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
#1. nem, nincs olyan túlzottan nagy fenekem, és nem is azért lenne mert el vagyok hízva...egyszerűen ilyen a testfelépítésem:)
de a vékony lányokhoz képest viszont igen...
Súlya teljesen jó vagy, elhízva nem lehetsz. Amúgy a popsid formája a lényeg leginkább, hogy szép kerek legyen. Érdemes edzeni, a teljes testedre, az csak jó hatással lehet minden szempontból :)
Az osztálytársad valószínűleg csak irigy rád, mert ő lapos. De nyugi, a srácoknak nem az jön be.
Neem,neem.nyilván nincs dinnye nagyságú a hátsó felem. szoktam sportolni,meg azért figyelek az étkezésemre is. csak kissé rosszul esett h ez a lány így leszólt h le kéne fogyjak onnan...
mert nem igazán értem őt mért is zavarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!