Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes még várni vagyfeküdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még várni vagyfeküdjek le egy fuckboyjal?

Figyelt kérdés

25 vagyok ès még nem szexeltem. Azt akartam hogy ha találok egy férfit kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt randizgatunk majd lefekszünk egymással.

Viszont szinte minden férfi fuckboy

Így nem tudom hogy lefeküdjek e egy ilyen férfival vagy legyek macskás öregasszony?

2022. okt. 12. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Beverem en neked. Udv egy magyar fel indian.
2022. okt. 12. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinalhatod azt is, vagy folytathatod a kitalalt kerdeseid gyartasat. Tul sok homokos fuckboy mondjuk nincs, de nem lehetetlen.
2022. okt. 12. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

"Viszont szinte minden férfi fuckboy"

Nem, csak te olyanokkal ismerkedsz. A normálisakat meg észre se veszed. Csak úgy, mint a nők többsége.

2022. okt. 12. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
bújj ágyba egy retardálttal.. megérdemlitek egymást, pont az ösztönlény értelmi szintjén vagytok mint a ketten.
2022. okt. 12. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok én Józsi bátyátok, a fuckboyok fejedelme eredeti magyar prémium kategóriás érett lopótökkel a lábaim között. Pont azon gondolkoztam mostanában hogy talán nekem is érdemes volna felülni erre az újhullámos biszex, pánszexuális meg ilyesmi vonalra szóval próbaképpen most már lányokat, hölgyeket is bevállalok de csak korpásba egyelőre aztán majd esetleg meglátjuk a többit. Szóval kérdező előtted a lehetőség.

Józsi bácsi 64F

2022. okt. 12. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:

"fuckboy"

Azmiaz?

2022. okt. 12. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

6.

A Fuckman szárnysegédje, olyasmi, mint Betmeeeeeennek Robin.

2022. okt. 12. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Fuckboy az a kitalalt kerdes szinonimaja.
2022. okt. 12. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Fuckboy az a a gyuros csavo vagy eppen egy helyes kolyok kepu arogans bekzelt fax.. akik nem tudták eddig most már tudjak. A lényeg vmi pláza fiiúcskák.
2022. okt. 13. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Aztán lehet, hogy a kérdező férfi…
2022. okt. 17. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!