Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult ez ki hogy a férfiaknak ennyire alulra lehet csak lőni?

Figyelt kérdés

Nagyon azt veszem észre hogyha van egy sports, jól ápolt, humoros férfi aki ugyan nem egy sikeres milliomos vállalkozó de van valami komolyabb melója egy multinál és egy szebb albérlete pl

akkor ő próbálkozhat átlagos külsejű, nem sportos, nem igazán igényes lányoknál akik 27 évesen nem dolgoznak mert a 3. bölcsészdiplomájukat csinálják és még anyuval laknak. És ha szerencséje van a férfinak akkor valami ilyen összejön sok teperés után.

Saját szint, egy sportos igényes jól ápolt nő akinek van rendes munkája és nem mamahoteles nem igazán esélyes.

Csak én látom így vagy mások is tapasztalják?

2022. okt. 12. 12:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%

7

Honnan tudhatod te, hogy mit csinálnak az okos férfiak? :DDDD

2022. okt. 12. 12:45
 12/37 anonim ***** válasza:
28%

#3: "Én mindenféle felállást ismerek. Olyat is, amelyben külsőségek szempontjából (!!!) a férfi értékesebb, és olyat is, amelyben a nő."

Milyen külsőSÉGEK?

Mert olyan van, hogy a nő a gazdagabb, de cserébe ő úgy néz ki, mint Kasszás Erzsi/Amy Schumer, a férfi meg egy adonisz. Akkor is, ha NEKED, őhercegnőségének nem tetszik, mert ezt már tudjuk a nőkről, hogy van, akinek Brad Pitt meg Jason Momoa sem az esete.

Meg olyan is van, hogy a nő szépségkirálynő, a férfi csúnya, de ott meg a férfi gazdagabb.

Meg bizonyos szint FÖLÖTT olyan, hogy az egyik Paris Hilton kategória a másik meg egy Forbes listáról éppen lecsúszott bankigazgató, aki mellette úgy néz ki, mint Ryan Gosling. Ott nyilván a csaj nem fogja számolni, hogy kinek hány nullával végződik a vagyona.

És nagyon ritkán (dobpergés) van olyan, hogy összejön a jó csaj, aki pénzesebb a csúnya férfivel, de most lelövöm a poént.

Vagy nagyon fiatalon jöttek össze, mint Hédinke meg Soma, vagy a nőnek kifejezetten az a típus tetszik, tehát az ő szubjektív megítélése szerint a férfi nem csúnya, csak a társadalom szerint.

Egy ilyen ízlésficamos nőt találni, akinek pont te vagy az esete önmagában is lottó ötössel egyenértékű. Hát még, ha mellé személyiségileg is rendben van és úgy is összeilletek. Az már EuroJackpot a nyolcadik hatványon.

2022. okt. 12. 13:04
 13/37 anonim ***** válasza:
25%

12

Neked meg mi bajod? :DD

2022. okt. 12. 13:10
 14/37 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően ott egy statisztikai hiba, hogy ma Magyarországon több az elhízott férfi, mint az elhízott nő. Logikusan tehát több nem elhízott nő "éri be" túlsúlyos pasival, mint fordítva.

Az egzisztenciális különbségek származhatnak abból pl, hogy a pasi pár évvel idősebb. Tehát egy 25 férfi éves simán ismerkedhet 18-20 évesekkel, nyilván az egyiknek már van munkája, a másik még tanul. Plusz nők között több a diplomás, tehát sok pasi végez valami szakképzést amivel hamar megvan, addig egy diploma minimum 3 év, de utána a nő is normálisan fog keresni.

2022. okt. 12. 14:07
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Ez így, ebben a formában szemen szedett hazugság, és valamilyen szinten offenzív is.
2022. okt. 12. 14:09
 16/37 anonim ***** válasza:
2%

#14: Eszem-f.szom megáll! Tényleg ennyire egysíkúan gondolkodtok? Ami nincs írva mint lexikális tudás, abból ti már következtetésre teljesen alkalmatlanok vagytok?

Nyers adatokból képtelenek vagytok dolgozni pontos instrukciók nélkül?

Annyival nincs több elhízott férfi, mint amennyivel több pénzes pasi van aki hadd ne kelljen már ezt is taglalnom: valószínűleg a legjobb nők közül fog válogatni.

Hiszen aranyásó nőből meg sokkal, de nagyon sokkal több van, mint aranyásó férfiból. Meg tehetségtelen, lusta, munkakerülőből is, akinek az egyetlen kiugrási lehetősége, ha összejön valami pénzes valakivel.

"Plusz nők között több a diplomás, tehát sok pasi végez valami szakképzést amivel hamar megvan, addig egy diploma minimum 3 év, de utána a nő is normálisan fog keresni."

Így van, mert a 18-25 közötti férfiakat nem karolják fel a 30-as, korai 40-es, stabil egzisztenciával rendelkező nők, tehát ha nincs meg a megfelelő családi hátterük, akkor nagyon nehéz egyetem mellett dolgozni és élni, azon kívül az egyetemi bulik sem csak bulik, hanem kapcsolatépítésről is szólnak, amire nagy szükséged lesz, mikor diplomaosztó után állsz barátok és társaság nélkül, mint egy szürkeegér és adogathatod be az önéltrajzodat ezer helyre, majd az állásinterjún, ahol ülsz fél órája a váróban előtted hívják be az utánad érkező szaktársadat, aki éppen kettessel csúszott át, majd a nonverbális kommunikációból lejön, vagy vagy megdugta már valaha a recis csajt, vagy meg fogja, mert csillogó szemekkel üdvözli, hogy "Ezer éve nem láttalak, nem felejtettelek el. Gyere, a #keresztnév már vár." a többieknek meg a "xy, jó napot kívánok (kimért stílusban) az igazgató úr várja önt."

Ezen kívül a férfi értékét sokkal inkább az adta, mennyit tud költeni a nőre, illetve milyen dumával tudja a nőt elkápráztatni, nem a papírok, amiket elért meg a diploma sokszor csak korrelál a magas jövedelemmel, de nem feltétlenül feltétele. Így egy férfi szívesebben beáldozza a diploma általi státuszt ha muszáj, bízva abban, hogy vállalkozóként vagy majd a jövőben valahogyan, valamikor pénze lesz, ugyanis a pénzes pasik után jobban kapkodnak a nők, mint a csóró diplomások iránt.

2022. okt. 12. 14:59
 17/37 anonim ***** válasza:
27%
Legtobb no amugy se megy semmire a diplomajaval. Kozgazdaszkent ugyintezo, telefonos kisasszony egy SSC-ben meg hasonlo. Az ilyenekbe kar barmi is.
2022. okt. 12. 15:07
 18/37 anonim ***** válasza:
77%
Toljad csak, papa, a marhaságaidat. :DDD
2022. okt. 12. 15:17
 19/37 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus pasi kesergés. Annyira feminista lett a világ, hogy csak nyavalyog az összes pasi és a nőket hibáztatják mindenért.

Nem a negatív dolgokra kellene koncentrálni és észrevenni, hogy a nőknek ugyanúgy nehéz.

Pl. minden ilyen kommentben lenéztek egy csomó nőt, ezzel az átlagos, meg átlag alatti dumával. Nektek jobb járna, mert férfi vagy, de a nők nem érdemlik meg...? Hallod egyáltalán amit mondasz?

Nem értem ezt a sok depis dumát, amivel csak magatokat frusztráljátok.

Engem nem érdekel, hogy milyen a pasi. Átlagos, átlag alatti, mit számít, ha megfog? Van aki szépnek tart, van aki rondának, a sajátom meg a harmadik szemszög... Ássam el magam és sírjak? Letojom ki-mit gondol, próbálkozom a saját boldogságomért és kész...

A saját fejetekben van a baj!

2022. okt. 12. 15:23
 20/37 anonim ***** válasza:
62%

#16 Ok, és ez hol cáfolja amit írtam? Attól még, hogy a pénzes pasiknak nagyobb valószínűséggel "jut" jó nő, hol mond ellent annak, hogy ha az átlagembereket nézzük, akkor több vékony nő van dagi pasival, mint fordítva? Alapból most hogy jöttek ide a pénzes macsók meg az aranyásók? A kérdező egy átlagjóskát írt le aki átlagmarit keresi. Álagjóska kövérebb mint átlagmari, ez tény. Vagyis inkább átlagjóska nagyobb valószínűséggel elhízott, mint átlagmari.

A többi is kb igaz amit írtál (bár megjegyezném én 8 órában dolgoztam nappali egyetem mellett), de nem értem mit kötekszel. Szimplán arra válaszoltam, hogy miért van sok dolgozó pasi olyan nővel aki még csak tanul. Hát ezért. Semmiféle további következtetést nem vontam le.

2022. okt. 12. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!