Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult ez ki hogy a férfiaknak ennyire alulra lehet csak lőni?

Figyelt kérdés

Nagyon azt veszem észre hogyha van egy sports, jól ápolt, humoros férfi aki ugyan nem egy sikeres milliomos vállalkozó de van valami komolyabb melója egy multinál és egy szebb albérlete pl

akkor ő próbálkozhat átlagos külsejű, nem sportos, nem igazán igényes lányoknál akik 27 évesen nem dolgoznak mert a 3. bölcsészdiplomájukat csinálják és még anyuval laknak. És ha szerencséje van a férfinak akkor valami ilyen összejön sok teperés után.

Saját szint, egy sportos igényes jól ápolt nő akinek van rendes munkája és nem mamahoteles nem igazán esélyes.

Csak én látom így vagy mások is tapasztalják?

2022. okt. 12. 12:04
1 2 3 4
 1/37 Noren1989 ***** válasza:
80%
Ezt csak te làtod így, meg pàr szemellenzős pajtàsod.
2022. okt. 12. 12:12
 2/37 anonim ***** válasza:
15%
Igen, kettős mérce mindenben.
2022. okt. 12. 12:16
 3/37 anonim ***** válasza:
87%

Ezt tényleg csak te látod így...

Én mindenféle felállást ismerek. Olyat is, amelyben külsőségek szempontjából (!!!) a férfi értékesebb, és olyat is, amelyben a nő.

2022. okt. 12. 12:16
 4/37 anonim ***** válasza:
87%
Mi a forrás?
2022. okt. 12. 12:17
 5/37 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy, mert ez nettó hülyeség.
2022. okt. 12. 12:24
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Ez egyrész nincs így, másrészt továbbra sincsenek szintek, meg egyéb baromságok, harmadrészt pedig: kinek mi a szempont. Te lenézed azt, akinek van 3 diplomája, más meg megbecsüli. Neked kardinális kérdés, hogy kiad-e havi 120-at albérletre (normál munka mellett saját erőből nem lesz 27 évesen háza), más meg nem rugózik ezen. Neked csak a gyári szalagmunka a "rendes munka", más meg jobban megbecsüli, ha nem csak abból él meg, hogy van két keze, meg két lába.
2022. okt. 12. 12:27
 7/37 anonim ***** válasza:
13%
Nok anyukajuktol azt tanultak ok jobbat erdemelnek meg o a herceg feher lovon egy okos ferfi meg mindig egy szinttel lejjebrol valaszt, hogy leszarhassa a not. Kereslet-kinalat.
2022. okt. 12. 12:27
 8/37 anonim ***** válasza:
82%
Biztosan létezik olyan is mint amiről írsz, de nem általánosan jellemző.
2022. okt. 12. 12:29
 9/37 anonim ***** válasza:
68%

Én nem ezt látom. A legtöbb jól kinéző, sportos, magára adó, jó egzisztenciával rendelkező ismerősömnek hasonló nője van, és a való életben senki nem bujtogatja, hogy jaj, a te szinted a pohos SPAR pénztáros...

Ha te ezt érzékeled, akkor vagy túlértékeled magad és felül akarnál magason lőni, vagy személyiségre nem vagy vonzó az igényes nőknek.

2022. okt. 12. 12:30
 10/37 anonim ***** válasza:
72%

A kérdező nagyon rosszul látja.

A 9-es válasza alapján: Ha jó egzisztenciával rendelkezel, akkor tudod segíteni a párod, hogy ő is jobb egzisztenciára tegyen szert.

Meg most én többre értékelem, hogy egy nőnek nincs olyan egzisztenciája, de dolgos és oda adó. Mert a fenti alapján ha van benne hajlandóság és én tudom segíteni, neki is jobb egzisztenciája lesz.

2022. okt. 12. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!