Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell mindig kihangsulyozni a noknek, hogy ha az atlagos pasikat valasztanak, akkor nem lennenek atverve?
Ha valaki leirja,hogy atverte egy pasi, akkor allandoan olyan kommenteket latok,hogy ha az atlagos pasival jottel volna ossze, aki mondjuk a szinted alatt van, akkor ez nem tortent volna meg.
Mi a garancia,hogy az atlagos pasi nem fog atk.urni?
Legutobbi pasim is atlagos volt, nem is a kulsejebe szerettem bele megis osszetort teljesen.
Vagy ezek ilyen incel dumak itt a gyakorin?
Technikailag igen, mert szeretnék párt, de nem jön össze, viszont nem igazak rám az itteni ömlengések, sem külsőre, hogy dagadt, ápolatlan, igénytelen lennék, sem elvárásilag, hogy modell szépségkirálynők jöhetnének csak szóba, sem személyiségileg, hogy nőgyűlölő lennék.
Egyszerűen azt a helyzetet gyűlölöm, hogy a média ennyire uralja azt, hogy kit tartsanak az emberek szépnek és emiatt örökös barátzónákban végighallgathattam, végignézhettem azt, hogy veri át a "jó pasi" a lányokat, de persze én nyilvánvalóan csak irigy voltam és savanyú volt a szőlő. Ami igaz olyan szempontból, hogy tetszett a lány, de nem igaz olyan szempontból, hogy tényleg átverte őt a srác.
15
Es miert gondolod, hogy te szep vagy? Valoszinuleg ronda vagy, johogy ertektelen voltal neki. Fogadd el...
Imádom amikor az incel niceguy szindrómásak elárulják magukat (igen, rólad van szó #16).
Ezek a legkevésbé sem értékes emberek. Lehetne lamentálni azon hogy a külsejük vagy a belső világuk ocsmányabb-e, de felesleges. Mindkettő kb egyformán az.
Hol írtam ilyet? De kedves megjegyzésedre annyit tudok válaszolni, hogy nem tartanak csúnya nőnek. Inkább az ellenkezőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!