Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság nagyjából mi az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság nagyjából mi az az egzisztencia aminél egy nő már minden hibát elnéz egy pasinál?

Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 07:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%

Nincs ilyen. Legalább annál, aki normális. De persze, ha ezt keresed, hogy csak ezért legyen veled...

Én ismerkedtem olyannal, aki másfél millát keresett havonta, de mikor kiderült, hogy nem egyeznek az elképzelések, továbbálltam. Nem a pénzét nézem.

2022. okt. 11. 15:14
 22/27 anonim ***** válasza:
46%
A nők nem homogén halmaz. Van olyan is, aki a segílyen élő párjának elnéz mindent, mert szolgalelkű, és olyan is, aki Jeff Bezost is dobná valamiért, ami böki a csőrét...
2022. okt. 11. 15:30
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván minden aranyásó nő mást vár el de szerintem ha luxus életed van és megosztod vele az már elég lehet, talán még mellé adni kell neki havi 1-2 milliót és ezért cserébe reális, hogy mindent megtesz neked.

A gyengébb nők és férfiak kedvéért leírom, hogy ez aranyásókra vonatkozik.

2022. okt. 11. 16:40
 24/27 anonim ***** válasza:
27%

Legyen saját lakása, vagy akkora keresete, hogy ha kettesben bérlünk egy lakást, akkor tudjon mellette gyűjteni. Én is bérlek perpillanat.

Az sem baj ha van jogsija, mert manapság kell a mobilitás. Autóm nekem van, annak a hiánya nem zavarna.

Nem kell, hogy diplomás legyen, csak legyen intelligens, legyen fogalma dolgokról, hogy tudjunk színvonalasan is beszélgetni.

2022. okt. 12. 00:51
 25/27 NTBS ***** válasza:
28%
Szerintem nincs ilyen. Szeresd, támogasd, törődj vele sokat. A közmunka program keretében dolgozó férfiaknak is van barátnője. Nyílván nem mindegyiknek, de van.
2022. okt. 17. 15:48
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
25. De birka vagy persze probald csak elmagyarázni azt a kérdezőnek h nincsenek aranyásó/pénzéhes féle nők.
2022. okt. 17. 15:57
 27/27 anonim ***** válasza:
27%

Nincs az a pénz, ami miatt minden hibáját elnézném.

Nincs tökéletes ember, de nem mindegy, hogy mi a hibája. A szerethető hiba fér bele, de a durvaság, jellemtelenség, ápolatlanság, szenvedélybetegség, verés, megcsalás és hasonlók nem.

2022. okt. 18. 16:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!