Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nagyjából mi az az egzisztencia aminél egy nő már minden hibát elnéz egy pasinál?
8
Minden második ember pénzügy számvitelen van.
Ha valaki olyat tanul, amit rajta kívül kevesen, akkor hiába szerinted “alacsonyabb” rendű a diplomája, többet fog érni, mint e tied, amihez rajtad kívül meg ötmillióan értenek.
Szolgalelkű, ostoba, aluliskolázott, tartás nélküli nőknél lehet, hogy ez működik.
Nekem nincs ilyen összeg: van saját keresetem, van saját ingatlanom, kényelmesen fenn tudom magam tartani. Miért kéne elviselnem egy idiótát?
11
Igen! Mi 300an kezdtünk, és kb 20an vegeztünk! Én SSC.ben dolgozom ennyiért. És 2 nyelven beszélek.
🤷♀️
14
Gratulalok, akkor minimum manager vagy! Remélem en is eljutok majd erre a szintre! - De nem nézlek le! Senkit nem nézek le. A kérdés az volt, hogy mi az az egzisztencia ami felett elnézem egy pasi osszes hibáját, leirtam, hogy nincs ilyen! Olyan van, hogy mi alatt nem kezdek valakivel. Bölcsész letedre, komoly gondok vannak a szövegértési képessegeiddel. 🙄
A büfé szak megnevezés nem éppen azt bizonyítja, hogy nem nézel le senkit :) nem manager vagyok, “csak” tolmács.
Nincs semmi baj a szövegértéssemmel. A gondolkodás módoddal van gond és azzal, hogy azt hiszed, a nettó 6-700 Ft az átlagkereset Magyarországon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!