Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért van az a lányoknál hogy már az Audi A6 is átlagautónak számít?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem újra ismerkedni, pár lánnyal beszélgettem társkeresőn.Páran mondták hogy a pasijuknak jobb kocsija volt, ez tiszta átlagos.Nem is nagyon akartak beszélgetni.

Ez tényleg igaz hogy a mai fiatal lányoknak már semmi sem elég?

Teljesen le voltam döbbenve.

2022. okt. 8. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

"Nemrég kezdtem újra ismerkedni, pár lánnyal beszélgettem társkeresőn.Páran mondták hogy a pasijuknak jobb kocsija volt, ez tiszta átlagos.Nem is nagyon akartak beszélgetni."

Ezt hogy kell elképzelni amúgy? megkérdezi a cicababa, hogy milyen a kocsid? Mire te mondod, hogy Suzuki Swift, 10 éves? A csaj meg rákontrázik, hogy az exének 4 éves Ódi Á6 os volt?

Eleve milyen nő az, aki az EXE kocsiját felhozza, hogy jobb mint a tiéd? Utolsó fos.

2022. okt. 8. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

10. Annyira nem tol se**be senki. A munkád értéke meg önmagad tükörképe. Nem mindegy hogy a tudásomat teszem fel és azt honorálják, vagy a lényemet.

Persze análba tolni meg mélytorokra venni valakit lényegesen egyszerűbb mint diplomát szerezni. Kinek hol vannak az értékek. Én magasról teszek a kirakatvilágra, meg a 80EFt-os tornacipőkre. Nem leszek ezektől több, csak az ugyanolyan értékválságban szenvedők szemében, akik a filléres és ócska, ámde túlárazott vackoktól várják a megbecsülést.

Az én pénzem eszközökben van, nézz utána hogy mik is azok.

2022. okt. 8. 23:53
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Mer kiöregedtek azok az ótók is.
2022. okt. 9. 06:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Szépen mennek fel az elvárások! Viszont 10 éve se volt menő olyan hapsi aki használt prémium autóval akart kitűnni! Ha már Audi akkor maximum 3 éves legyen. Le egy külföldről behozott 20 éves autó.
2022. okt. 9. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha leállítják a termelést, nem lesz se kőolaj, se földgáz, se vasérc, se acél, se réz, se áram, se műtrágya, se munka, se adásvétel, azaz semmi lényeges, amivel alapszinten fenntartható ez a társadalom, akkor megnézném hogyan fanyalognak az A6-oson. Már elkezdték a bulit. Az ipar, az infrastruktúra és a gazdaság összeomlása. Az ilyen nők jobban teszik, ha szépen megfagynak és éhen dögölnek. Egy gyertyának és egy szelet száraz kenyérnek és megtanulnának örülni.
2022. okt. 9. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

15. De az átlag konzumidióta nem gondolkozik, vagyis nem tud. Összefüggéseket látni és észrevenni? Ők sosem fognak. Menő cuccok, szórakozás ezerrel, csak a külső, csak a menőzés, csak a magamutogatás, prémiumnak hazudott túlárazott gagyik gyűjtögetése.

Ők az életképtelen egyének, legyenek azok csóró prolik vagy dísz celebek. Nem kell velük foglalkozni.

2022. okt. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!