Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg életképtelenek számít?
Az olyan férfi aki beragad egy egyszerű melós életbe. Pl 200-300 ezer között keres. Kijön belőle de nehezen. És nem tud vagy nem akar vàltani. Nem akar munka mellett esti iskolába járni - vagyis nincsenek tervei és eletcélja. És így szeretne barátnőt találni.
Munka után megiszik 2-3 sört , nem edz, nem egészséges étkezés mániás.
Ennél nagyobb probléma a napi 2-3 sör.
Azt fogod írni, hogy de te nem vagy alkoholista. Egy hétig kibírnád sör nélkül? Ha a válasz nem, akkor alkesz vagy.
Szerintem nem életképtelen. Ha neki megfelel ez az életforma, akkor lelke rajta, végülis önellátó, senkin sem élősködik.
Ha viszont folyamatosan jobbra ácsingózik, ha egészségtelen életet élő, kilátások nélküli csóró alkoholistaként mondjuk egy csinos, intelligens nőt akar, akkor bizony életképtelen, hiszen:
1. Képtelen reális elvárásokat megfogalmazni.
2. Képtelen változtatni a helyzetén annak érdekében, hogy az elvárásai ne legyenek irreálisak.
3. Sosem fogja megkapni, amit akar.
Elárulom neked, hogy vidéken sok helyen diplomás és nyelvet beszélő emberek is 2-300 ezret kerestek.
Én pl. tavaly 250-et nőként (azóta gyeden vagyok) , pedig gazdasági diplomám van és két idegen nyelven beszélek, plusz szakmám is van mellé.
És kb. ez volt a legjobban fizető állás, mindenhol 2-220 körül fizettek volna max., multinál is és magyar cégnél is. Pedig egy megyeszékhely.
Az ismerőseim 90%-a nem keres meg havi 300-at, csak a mérnökök.
8
Na ugye! Akkor magyarázd el a többi itt kommentelő nőnek akik szerint fika a 300, és átlag szerintük a 800 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!