Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért van az, hogy a fehér (főleg a magyar) férfiak a legkevésbé kelendőek az itteni nőknek? Máshol ez miért nem így van akkor?
Figyelt kérdés
Amerikai nívós egyetemek kutatásai egymástól függetlenül azt mutatták ki társkereső oldalak elemzése alapján, hogy ott az ázsiai nők a legkelendőbbek valamint a fehér középkorú pénzes férfiak. A néger, latinó férfiak kevésbé keresettek mint a fehérek, a legkevésbé pedig az ázsiai és indiai férfiak bizonyultak keresettnek, az amerikai nők szemében.
A magyar társkeresőkön pedig az van, hogy szó szerint mindenki kelendőbb mint egy magyar férfi, még a romák is. A nyugati pénzes pasik illetve az egzotikus színes bőrűek pedig biztos befutók. Még az ázsiai pasik is, mert még azok is egzotikusak a magyar nők szemében. A legtöbb magyar férfi meg magyar nőt keres.
Miért van ilyen párhuzamos univerzum nálunk?
2022. okt. 7. 19:45
11/13 anonim válasza:
Az azért vicces, hogy a világ többi részével kapcsolatosan statisztikát, kutatást hozl példának, az itthoni helyzetre meg egy megalapozatlan, valószínűleg saját sikertelenségi élményen alapuló anekdotát ("nekem nincs sikerem, arab Mohammednek volt, akkor az azért van, mert a nők az egzotikus f...t akarják, más oka nem lehet, mert főnyeremény vagyok" jelleg).
12/13 anonim válasza:
11-es! Nem tetszett érteni a fogalmazásom lényegét akkor. Javaslom a többszöri elolvasását a válaszaimnak és igyekezzen jobban értelmezni. Köszönöm! Amúgy engem 2 ókból pontoznak le. Túlságosan tudományosan fogalmazok és kemény szavakat is használok néha, a másik pedig hogy az igazságot írom le mindig!
13/13 anonim válasza:
12: nyugalom, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!