Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már ott fogunk tartani h a férfiak 90%a incelnek mondható akkor nők le fognak végre adni az igényeikből?
"A férfiakkal ellentétben mi nők válogatunk és ha nincs ideális férfi az életünkben, akkor boldogan elvagyunk egyedül."
hát én marhára nem ezt látom. ha jön a "senkinek sem fogok kelleni", "egyedül fogok meghalni", "sosem lesz gyerekem", stb. stb. para, az hatalmas megalkuvásokat képes eredményezi
"hát én marhára nem ezt látom. ha jön a "senkinek sem fogok kelleni", "egyedül fogok meghalni", "sosem lesz gyerekem", stb. stb. para, az hatalmas megalkuvásokat képes eredményezi"
tudom, hogy sok nő ilyen, de a legtöbb nő ismerősöm inkább vár, de nem akarnak szar vagy meglakuvó kapcsolatban lenni.
A férfiak 90%a sosem lesz incell. Ez csak az incellek tévképzete, bosszúfantáziája.
A normális férfiak és nők továbbra is együtt tudnak élni szeretetben.
Nem lesz üres a boltban a kenyeres polc, ez is az incellek kényszerképzete, hogy most mind meg fogunk halni.
Ezt a válságot a normálisan dolgozók átvészelik, míg más országból lesz exportálva a gabona.
Vagy búzaliszt helyett másfájta lisztből lesz kenyér a polcokon - amit az incellek által örömmel fújjolt diplomások meg is fognak tudni fizetni.
Vagy vásárolnak más élelmiszert, tésztát, borsót, krumpli, babot. A szója termés több mint 90%át haszonállatokkal etetik. Majd jönnek a szója termékek.
Az incellek eddig sem akartak dolgozni, eddig is csórók voktak. Attól hogy a tanulást és munkát visszautasító, a bőséges időszakban semmit félre nem tevő csórókat elsöpri a válság, a keményen dolgozó és képzett szakembereknek ezután is lesz munkájuk és megélhetésük, meg persze nőjük is.
az a baj, hogy eleve mindenkinek mást jelent az incel szó
a 9-es válaszoló szerint a lusta, munkanélküli csóró férfiak
hallottam már olyan definíciót is, hogy az az incel, aki fél éve nem volt nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!