Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találsz barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találsz barátnőt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 08:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

Szar az arcszerkezetem, hizekony vagyok, es milliardos sem vagyok, hogy kompenzaljam....

38F incel

2022. okt. 2. 14:01
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Van egy alapbetegségem emiatt világ életemben gátlásos voltam, nem járok közösségbe, nem ismerkedem. Sohasem tudtam elfogadni magam így nem tudom azt sem elképzelni hogy más elfogadjon így.
2022. okt. 2. 15:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok és csóró.
2022. okt. 2. 17:03
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya vagyok, nulla önbizalommal, szerencsétlen, lúzer, nem tudok kommunikálni, kicsi a péniszem, béna vagyok a kezdeményezéshez, csóró vagyok
2022. okt. 2. 18:08
 25/29 anonim ***** válasza:
68%

Akinek kicsi a pénisze csak kifogásnak használja a kis méreteit mert tudni kell használni nem kell mindenkinek +20 cm mért anélkül is jól meglehet dugni egy nőt.

Főleg ha vékony vagy akkor a has nincsen útban és tovább is bírja az ágyban mint egy túlsúlyos férfi.

Itt sokaknál valami féle mentális probléma van azt kéne minimum kezeleni. Utána tudnának magunknak egy lányt találni.

2022. okt. 2. 18:30
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

"Kis kalappal lehet jó nagyokat köszönni" 🤣🤣

Amúgy nem értem hogy miért kell szubjektív válaszokra mínusz pontokat adni , de azt sem hogy minek ócsàrolni a nőket - bár mondjuk aki ilyet tesz instant felfogható szemelyèsigbeli problèmànak

2022. okt. 2. 19:15
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

25! Igazad van a 12 centivel is dughatom...Egyszer! Aztán másnap lelép mert nem vagyok elég férfias!

Ezért minek? Hogy közben is csak kílódjak? Mostanra eljutottam oda hogy undorodom a szex gondolatától is!

Ennyit számít 2-3 centi!

2022. okt. 2. 20:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen kevés lehetőség adódik, ha mégis, akkor nem merek kezdeményezni. Interneten pedig erős hátrányban vagyok.
2022. okt. 2. 23:23
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

27

Neked nem 2-3 cm hiányzik hanem 8!

Amúgy én sikertelenségem oka a betegség miatti túlsúly. És hogy atlag fizikus melós kerestem van (270 ezer nettó). Saját lakás és autó nélkül Budapesten.

2022. okt. 3. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!