Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találsz barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találsz barátnőt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 08:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Szar gyerekkorom volt és szar életem eddig. Nem igazán tudom kontrollálni az érzéseket, nem tudom mennyire szabad szeretni. Drogozni szoktam, hogy legalább egy-egy este szabadnak érezzem magam.
2022. okt. 2. 09:00
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy önsorsrontó lúzer vagyok. 33 éves létemre anyámmal élek, nem is adok be a közös költségekbe, nemrég felmondtam a munkahelyemen is, úgyhogy csak költöm a kis pénzem, amíg el nem fogy... elvileg suliba járok, de hát kb nem is tanulok, alig haladok vele. Most azért vagyok itthon, hogy a szakmámba tanuljak bele, de csak döglök és alszom, alig csinálok valamit, még az alapvető dolgok is megerőltetőek. Sárgák a fogaim, nagy az orrom, rossz a testtartásom, kórosan sovány vagyok... nem tudom mit lehetne még mondani. Szerintem a szám is büdös. Van egy visszataszító természetem is, mert mindent undorral kezelek és utálom az embereket is. Remélem nem hagytam ki semmit.
2022. okt. 2. 09:05
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Csúnya és alacsony vagyok, nincs autóm és nem tudok vezetni.
2022. okt. 2. 09:30
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Nehezen találom meg a közös hangot másokkal. Ha ez meg is van, akkor általában azt a visszajelzést kapom, hogy jó társaság vagyok, de nem éreznek semmit különöset ahhoz, hogy folytassuk 1-2 randi után.
2022. okt. 2. 09:38
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
Introvertált vagyok, és az ilyen irányú készségeim, pl kommunikáció eléggé rosszak.
2022. okt. 2. 09:51
 6/29 anonim ***** válasza:
35%

Kicsi a farkam!

Emiatt a szex kiesik így meg minek randizgassak?

Emiatt meg nem figyelek már se az öltözködésre (most ismacialsó kínai póló, tízéves kopott dzsekiben jöttem el otthonról.) Se magamra. Egy év alatt híztam most 10kgt.

2022. okt. 2. 10:07
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
zárkózottság, elhízás
2022. okt. 2. 10:09
 8/29 anonim ***** válasza:
38%
A nők pénzéhsége miatt.
2022. okt. 2. 10:34
 9/29 anonim ***** válasza:
72%
jövőképem a spórolás és a nyomorgás. Ki akarna egy ilyen életet velem?
2022. okt. 2. 10:39
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hatranyos helyzetu, ugyis el fognak utasitani
2022. okt. 2. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!