Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet igaza a barátomnak aki azt állítja hogy teljesen mindegy hogy nézel ki ha jó személyiséged akkor előbb utóbb tálalsz barátnőt?
Barátod álomvilágban él. De amúgy az a vicces, hogy igaza is volt mondjuk 10-20 évvel ezelőtt, 1995 körül meg főleg (olvastam abból a korból romantikus tanácsokat adó könyvet és sokkal szebb volt mint a maiak, csak épp pont ezért használhatatlanok, mert a csajok fele kapából kiröhög...
A mai világ nem kér ebből. Feszíts be, napszemüveg, lánc, jó kocsi, borosta, izompóló... Ez kell. Mondjuk olyan világban ahol Berki Krisztián a főceleb és a többiek is ilyen valóvilágos figurák meg majka, tirpák S.Balázs, Hajdú Péter ott nincs min meglepődni.
Még egy kis kiegészítés:
Akinek jó a személyisége, az nem "előbb-utóbb" talál barátnőt, hanem arra tapadnak a csajok. Visszagondolva ez a dolog már akkor feltűnt nekem, amikor középiskolában 9-es voltam.
Volt az osztályomban egy kövér srác, aki mindig 3 csajjal mászkált mindenhová. Egy átlag pasi, el se tudná képzelni, hogy ezt hogy csinálta, de ahogy figyeltem őket, azt vettem észre, hogy a kövér csávó társaságában azok a nők szinte mindig nevettek. Vagyis a srácnak nagyon jó humorérzéke volt, és ez vonzotta a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!