Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek miért van az rossz szokása,hogy pénzben mérik a nőket?
Néha olyan h itt egy incel feltesz egy olyan kérdést h ez az egzisztencia/fizetés elég e xy lányhoz nőhőz.
Ezt miert csinaljak?
Szerintem a nők nem olyanak h lehet osztályozni oket es ez alapjan arat szabni h melyik mennyit erhet kb.
Mert incelek.
Az incelek meg úgysem kellenek a nőknek, így következmények nélkül bármit mondhatnak.
Egy normális férfi ellenben meggondolja, hogy mit mondjon a nőkről, mert nem akarja megbántani a párját vagy elriasztani a potenciális barátnőjelöltekete. Az inceleknek meg se barátnőktől, se barátnőjelöltektől nem kell félni.
Ez egy marhaság!
Szinte az összes férfi pénzben méri a nőket, csak ahogy előttem írták akinek van mit veszteni, az nyilván meggondolja, hogy mit mond a párja előtt.
Már többször leírtam itt, de tényleg igaz, hogy mindig azok a férfiak a legnagyobb nőgyűlölők, akik évek óta komoly elkötelezettségben élnek egy nővel, vagy akár már családapák.
Amikor elmegyünk több férfi ismerőssel, haverral baráttal, kikapcsolódni, mindig ezek a férfiak beszélnek a legmocskosabban a nőkről, mindig ők basznak be legelőször, és a legjobban, mindig ők viselkednek a leghülyébben, és mindig ők nyomulnak a legjobban idegen nőkre.
Aztán hazamennek és szépen visszaállnak szobanövény üzemmódba. A kedves hölgyek meg meg vannak róla győződve, hogy milyen csodálatos hímet fogtak ki maguknak.
Nyilván nem minden férfire igaz ez, de nagy általánosságban elmondható, hogy azok a legnagyobb, legfrusztráltabb nőgyűlölők, akik évek óta komoly kapcsolatban, házasságban vannak.
6-os!
Igen ez köztudott tény, hogy a nők aztán tudnak választani!:)
Sosem válnak el, sosem maradnak egyedül a gyerekkel, sosem használják ki őket, sosem bántalmazzák őket,ha véletlenül mégis egyedül maradnának, akkor is mindig megkapják a gyerektartást időben, fillérre pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!