Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik pasit szeretnéd jobban ezekből melléd?
1) visszahúzódó férfi. Nagyon sok pénze van, de nem nyálaskodik szóval nem is tudnád róla. Egy egyszerű vadonatúj Skodája van és kész. Öltözködése sem a legmenőbb, semmi Gucci, Adidas, Nike meg ilyenek. Kigyúrva sincs, de elhízva sem egy átlagos testű 175 cm magas ürge. Van saját családi háza, de mivel nem villog kívülről semmi extra, ha beméssz na ott már összesz....rod magad mivel technika/info srác. Nem lepedő király mondhatjuk nem tapasztalt szexben és a farka sem nagy, nem is vastag (14 cm)
2) nagyon nagy szájú férfi, tetkós, kigyúrt 188 cm magas. A farka is 19 cm és rengeteg nőt ágybavitt szóval van tapasztalat, de ezt látod rajta, mert ahogy kiszáll a BMW-ből ami kölcsönre van neki, ott helyben elolvadnak a nők. Háza sincs. Egy albérletben lakik, de legalább nem a szüleivel. Legmenőbb ruhákban jár még a gatyája és zoknija is márkás, Gucci, iPhone stb. Minden van, kockahas is. A probléma az, hogy hiába hiszed róla egy milliomos mégis "csóró" nem tehet meg magának semmi igazi luxust már, mert mind elkölti mások érdekei miatt.
Na szóval melyik pasit választanátok nők?
Egyiket sem. Ha nagyon muszáj, akkor az 1.
Az 1. alapvetően nem annyira jön be, mert én sokat és szívesen beszélek, beszélgetek, igényem van a valós társaságra, nem csak az egymásmellett csendes üldögélésre. Igényem van a baráti összejövetelekre és programokra. Szeretek menni. Emellett nem szeretnék nagyon nagy anyagi különbséget a kapcsolatban és a mindenféle kütyü se érdekel, sőt, a túl okosított ház, autó eleve zavar. A farka jó méret lenne és a magassága is ideális. Az átlag testalkattal sincs baj, ha nem teljesen izomtalan.
A 2-es az igazi páváskodó senki. Az ilyenek élből taszítanak. Emellett a 175-180 cm az ideális szerintem, nekem ő kicsit magas és ekkora farok nem férne belém. Amúgy se szeretem az orrba, szájba, fejen pörögve, csilláron lógva jellegű kefélést.
De alapvetően egy harmadik opciót keresnék.
"ott már összesz....rod magad mivel technika/info srác"
Ezt kifejtenéd? Mármint komolyan kíváncsivá tettél. :D
Amúgy inkább az 1, nem szeretem a felvágós embereket.
"ha beméssz na ott már összesz....rod magad"
Erre ne vegyél mérget, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!