Van egy ismerősöm, aki olyan helyen lakik, hogy csak penny coop, lidl, cba van, és nem tud neten rendelni, de szeretne lehető legjobb minőségü tápot venni ezekből a közértekből. Mit válasszon?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 08:57
1/14 anonim válasza:
Ezeknél a legtöbb szerintem nem túl jó. Ha muszáj lenne akkor purina one száraztáp, azt még szoktam látni, nedvesből meg azt, ami a leghúsosabb összetevőjű.
2/14 anonim válasza:
Soha nem jar mas bolt kornyeken? Ismerosei kozul vki? Ha egyik sem opcio, akkor jarjon el az 1. tanacsa szerint , vagy valassza a BARF etetesi modszert.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem jár máshova, ismerősei meg nem cica barátok.
2017. márc. 31. 09:15
4/14 anonim válasza:
Ha ő ne tudja, miért nem rendeled meg neki te a netről?
5/14 anonim válasza:
Fenti közértekből nem tud normális tápot venni, felejtős.
Vagy rendelj neki te interneten, ha ő nem tud, az ő címére;
vagy etessen hússal, csontos hússal, belsőségekkel, és ne táppal.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megbeszélem vele hogy én rendelhetnék e neki, bár eléggé net ellenes. Majd meglátjuk. Szerinte ott minden kamu, át verik, de nem is ért hozzá.
2017. márc. 31. 09:37
7/14 anonim válasza:
Próbáltam az itt kapható tápokat, hát.. Talán még a penny-s macskatáp volt ami a legjobb volt, de az is eléggé meh.
8/14 anonim válasza:
Szárazat a fentiek egyikéből sem. Érdemes lenne rendelni, vagy ha van a közelben nagyobb település ahol van kimérős, azt kipróbálni.
9/14 anonim válasza:
van kettőszázért kutyakaja-nedves- az enyém szereti..! cicában is.. igaz a cica a házikosztot nem kedveli tehát neki onnan csak közepes minőséget kapsz max..
10/14 zebulon66 válasza:
Nem tudom én sokszor veszek nekik csirke nyakát a tescben majdnem olcsóbb mint a táp és az legalább biztos hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!