Melyik a legjobb minőségű macskatáp manapság?
Én mint hozzáNEMértő, csak saját tapasztalatomat írom le.
Herélés után az orvos speciális tápot ajánlott, a Royal Canin-tól. Gondoltam is magamban, hogy nnna, arra nincs pénzünk. Olcsó kaját kapott mindigis.
Aztán megnéztem, hogy a 10kg Royal Canin táp cirka fél évre elegendő. Kiszámoltam tehát, hogy fél évre mennyibe kerül az olcsó tápból. Lehidaltam, mikor kijött, hogy kétszer annyiba kerül az "olcsó" táp a RC-hoz képest. Meg is rendeltük.
Utána jött az igazi meglepetés, ugyanis amióta ezt a tápot kapja, nem kell evakuálni a lakást miután a macska elvégezte a nagydolgát! Egészséges széklete van és nem bűzölög egyáltalán, még csak arrébb se kell mennem ha éppen wc-zik, semmi szaga. (nyilván mikor tisztítom az almot, érezni, de hát az a minimum, de nem olyan mintha a sátán segglukát szagolgatnám, mint a régi táppal :D )
Protein: 40% - Fat content: 10% - Crude ash: 8.9% -Crude fibres: 5.1% - Starch: 23.9%
A herélt cicáknak direkt a kevesebb szénhidrátot tartalmazó verziót ajánlják, amiről írtam az is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!