Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legjobb macskatáp...

Melyik a legjobb macskatáp tescoban/dm/sparban?

Figyelt kérdés
Harringtons, Purina One, Perfect Fit, Friskies, PreVital, és nem tudom még mi ami említésre méltó. Melyik lehet a jobb?
2016. jan. 6. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Sheba

Gourmet

Felix

én ezt a hármat szoktam venni és a macskáim is imádják.

2016. jan. 6. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, hogy melyiknek a legmagasabb a hústartalma és a szerint válassz. A jó minőségű tápok 50-70% húst tartalmaznak és nincs bennük cukor, gabona, növényi melléktermék, szója. Ellenben egy pl. Whiskas, amiben 4-8% hús van és tele van nyomva ízfokozóval, ami miatt a macskák nagyon rá tudnak kattani, de a szervezetük csak kis mennyiségben tudja hasznosítani.
2016. jan. 6. 13:57
 3/8 anonim válasza:
0%
En whiskast veszek neki es csak azt eszi :) Bar ez inkabb macskafuggo vegyel neki tobbfelet nezd meg melyiket eszi nagy keddvel es melyik az amelyik csak hebe hoba kostolgat bele :)
2016. jan. 6. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Az, amelyiknek nem 4% a hústartalma, hanem főképp húsból áll, és lehetőleg gabonamentes.

Nem tudom, a fentiek közül igaz-e ez bármelyikre. A Friskies biztosan nem jó, azt ismerem.

2016. jan. 6. 15:16
 5/8 Vicuska87 ***** válasza:
39%
ezek közül egyiket sem adnám a macskámnak
2016. jan. 6. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Harringtonsnál azt olvastam hogy 40% hús... akkor az lehet a legjobb? A macskám alapból utál enni, szóval mindegy mit veszek, akkor is alig eszik belőle. Épp ezért is akarok neki jó fajtát. Azt tudom hogy a Whiskas nem jó. De a többivel nem vagyok képben.
2016. jan. 6. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó fajtát akarsz venni neki, akkor ne ezekben az üzletekben keresd.
2016. jan. 6. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezeken a helyeken valóban nem találsz jót. Nem az a lényeg, hogy mit szeret a cica, hanem, hogy mi jó neki. A rossz minőségűeket sokszor azért falják a cicák, mert ízfokozó van bennük, ahogy ezt már mások is írták.

Ha muszáj a felsoroltak közül választani, akkor talán Purina, de én inkább rendelnék a helyedben pl. az Eledelportától.

2016. jan. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!