Ezekből az alapanyagokból szeretnek ebedet készíteni két fő részére?
Hagyományos (ősi magyar paraszt-gyomorba):
cs.combot megsütöd sütőben, majd a végén egy kis besamell mártással, reszelt sajttal a tetején. A borsóval finom rizi-bizi köretet.
Édességnek csinálsz túrógombócot, vagy túró-tortát sütés nélkül. Egy kis háztartási keksz, + a túróhoz még egy kis (vanília-csoki stb.) puding, és habtejszín.
Én a túróból körözöttet csinálnék és azzal tölteném meg a combot (eddig csmellel csináltam csak de sztem combbal is ugyanolyan finom lesz).
A többiből meg lehet sajtos rizibizi.
Sült hús, rizibizi.
A túróból meg csinálj palacsintát. A sajtot edd meg magában, nagyon erős ize van, elviszi az összes kaját, amibe beleteszik.
Nem tudom kinek nem tetszett a túrós-palacsinta. Jobb ötlet, mint az általam javasolt túrógombóc.
Mindegy én felpontoztam, nekem tetszik.
Én is szoktam túróval töltött csirkecombot készíteni, bár nem igazán fogyókúrás...:) Én snidlinggel, fehérborssal, kis fokhagymaporral, kevés mustárral ízesítem a túrót, és a kicsontozott, szétterített felsőcombra kenem, feltekerem, majd hagyományosan bepanírozom.
Nagyon finom, nagyon szépen lehet szeletelni (kb 10 percnyi pihentetés után ) és bármilyen krumpli vagy zöldséges rizsköret passzol hozzá.
De egy gombaszósz, vagy paradicsomszósz, svéd gombasaláta társaságában is jól érzi magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!